Selinufukbaby Kızlar peki bişey soracam benm 3. Bebeğim 24 haftalığız 38 de alırız dedi doktor 3. Buçuk ay var yani oda 14 haftam kaldı 100 gün olması gerekiyor nasıl 120 gün var anlamadm
Oznur-aytac04 Yisenturk benim de 111 gün kaldı daha çok var hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Esragoren Yisenturk son 5 gün var günümün dolmasına ama açılmam yok ne yapmalıyım sence sende nasıl açılma oldu🤔
Baharoz Yisenturk 15 gunum var bir hafta once nisanim geldi 2 gun once doktor kontrolumde acilma falan olmadigi hersey normal dendi bekliyorum
sukraan Son 12 arada vuran adet sancısı haricinde bişeyim yok. Bugün randevum var. Bakalım çatı muayenesi yapacak mı? Açıklık var mı?
UmutEceIrmak Uygulamaya göre 14 gün ama doktorum 10 kasıma randevu verdi, ikinci dogumum sezeryan olacak
MelisaAlya Uygulamaya göre 18 ama 5 gündür 3 cm Acılma var dün gittim hala aynı ama dün gece cok ağrım oldu suan bisey yok 2. Hamileliğim bakalım artık heran gelcek diye bekliyoruz 🙏
Sumeyyemehmet_erdem Kızlar bugün şehir hastanesine muayeneye gittim doktor bana boyumdan dolayı normal doğum yapamayabilirim istiyorsan şuan sana yatış verelim sezeryan yapalım dedi bilgisi olan varmı bu konuda çok acil
Nazlican46 Sumeyyemehmet_erdem boy mu? Ay ilk defa duyuyorum hangi anlamda olmaz dedi kısa misiniz uzunmu yani anlamadim
ipeknur2709_ Yisenturk son 11 günüm kaldı içimde durmak istemiyor artık tekmeler can yakmaya başladı hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🥰
Bsrabbk aynureray anlamadım canım ben çatı muaynesi oldum 37. Haftamda doktor açılma vs. Var demedi nts sonucumda sancım var olarak çıkıyor