matmazelsu Belli değil daha doğum şeklim. Sezeryanda olabilir normalde. Ama ben sezeryana çok uzak duruyorum aşırı korkuyorum. O yüzden moral oldu bana.🥲 İnşallah canım benim çok sağol🤎

matmazelsu amın ınsallah benımkı tranva degılde,dogrumu zordu hastane kotuydu dus almak ıstedım ızın vermediler eve gıdıyım dedım,ızın vermediler teksin yanında telefon bıle yok 13 saat sancı cektım ılk dogum bısey bılmıyorsun,suan oyle bısey olsa asla ızın vermem yıkarım hastaneyı

Furkanvedadininannesi
Kuzum ilk yürüyüşten sonra biraz sızı hissettim onuda hastanede ilaçlarla yatıştırdılar. 3.günden sonra hem yan yatmaya başladım hemde normal hayatıma adapte oldum. Kesi çok aşağıda zaten bebek kucağımda mesela Şuan.☺️☺️🥰

Seyma0323
Hayır çünkü siz onu çıkartırlarken ve bastırırken hala uyuşuk oluyorsunuz benim en çok korktuğum bastırma işiydi aslında,ama hiç hissetmedim.😅😅🥰🥰

Herkes böyle olumlu güzel hikayeleri paylaşsa keşke 🥰 kötü tecrübeleriniz size kalsın anneler bizleride korkutup germenin gereği yok bence

Seyma0323 aynen bilemiyoruz belkide kolay olucak öle hikayelrde duyuyorum😃 keşke bilsek demi 😊 göze alamıyorum ben ya haftaya kontrolde söylüycem bakalım aslında beni en çok korkutan zorunlu sezeryan olmak gögüslerim çok ağrıyo ara ara süt geliyo sıvı şeklinde 26 da 27 de farkettim ama emin olamamıştım 2 3 haftadır bariz belli son radde 40 haftayı beklemek bu halde korkunç geliyo hele bide 41 de gelse yılbaşında doğurıyomuşuz😃😃😃😃 gözüm almıyo o yüzden sezeryan istiyorum 🤷‍♀️

MaviKelebek35
      Korkulcak hiçbir şey inanki yok kuzum, çevremdeki herkes şaşırıyor bana nasıl ayağa hemen kalktın canın çok tatlıydı diye. Hiçbişey hissetmiyorsunuz zaten 😅😅

matmazelsu yaa içimi o kadar rahatlattınız ki inşallah bende o günleri sağlıcakla görür ve rahat bir doğum geçiririm. Çok teşekkürler.