dnyavnz33
Hiç korkma kuzum, Allah inan ki yardım ediyor. Bende panik atak vardı düşün.😅 Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ❤️😍
Yine olsa yine spinal sez doğururum 😅😅😍😍
egemomss
Aşkım hep kendimi bi şekilde çıkacak diye teselli ettim ben tek tesellim buydu ama çok abartmışım.😅😅
İnşallah seninde çiçek gibi bir doğumun geçer.❤️❤️
Dilosss00
Bende öyle gittim spinal oldum, hiç korkma hiç bişey hissetmiyorsun odaya gittiğinde kendinde oluyorsun.
Bebeğin yanında oluyor, bide genelde sonda takılırken hissediyorsun ya ben ondan korkmuştum.🙈🙈😅😅
Canım bende 34+2 oldum hep normal doğum istiyordum ama benimkinin keyfi çok yerinde olduğu için ve ben artık dayanamadığım için 38. haftada bende sezeryan olmaya düşünüyorum.
Tabi ondan önce sancım olursa belki normal deneyebilirim. Çok kararsızdım ama sizin yazınızdan sonra daha kararliyim artık😁
matmazelsu inşallah 💙
Ezgi_hsyn
Elim kesilse üç gün bakıp bakıp ağlayan biri olarak yazdım bunu öyle düşün 😅😅🙈🙈
İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebişkonu canım benim 😍❤️
matmazelsu gozunuz aydın saglıkla buyutun sezeryan candır ya ben,normal doğumda nelere cektım valla doğum anı kımıne,sezeryan ıyı gelıyor kımıne normal korkmayın doğumdan bende 12-gun snr dogum yapcam ınsalalh heycanla beklıyorım
Seyma0323
Bende normalden çok korkuyordum açıkçası, bazı şeyler vesile oldu belkide sez için.
Ama inan bana ben yaptıysam herkes yapar.😅😅
Çünkü benim normaldede canım çok tatlıdır.
Doktoruma şey diyordum en son bu kadar mıydı yani 😅😅
Fatovebebegi
Doğumun travma olması kadar kötü bişey yoktu bence de ya.
Canım benim, inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini.🥹❤️😍
Ne güzel ya sağlıkla büyüsün 🌸bende 32 hafta oldum tam aksi normalden çok korkuyorum 😱 normalde adet sancım bile çok ağırdır düşünüyorum bakıyorum yok yapmam bide bu piskolojiye kendimi hazırladım diyelim sonra bi aksilik olurda zorunlu sezeryan olursa 2 misli etkilenicem kendimi biliyorum en iyisi kısa yoldan sezeryan olsun diyorum tabi ilk doğum olcağı için zaten korku var başıma ne gelcek sonrası nasıl olur falan aklımda deli sorular zaman azaldıkça 😃
matmazelsu spinal dediğiniz ne oluyor prenses doğum mu yaptınız yani belden Uyuşup normal mi doğurdunuz
matmazelsu Darisi başımıza 🤲
Canım sonda falan çıkarırken çok ağırdımı ve karnını bastırırken
matmazelsu hayırlı olsun gece kalkarken sabah oturup kalkarken yatakta dönerken zorlandız mı ne kadar sürdü kendinizi tamamen iyi hissetmeniz
Nihal-Elif35 canım benimde adet sancım felaketi herzaman, 3 gün ayakta zor kalırdım ağrı kesici vs vs bile işe yaramazdı.
Aslında biz normal doğumu başaririzda bende sezeryan düşünmüyorum değil
matmazelsu bende normal doğum isteyip zorunlu sezeryan olanlardanım bana iyi geldi bu 🥰
matmazelsu Amin tüm hamisler inşallah 🥰 kanı görünce bayılan ben bide beni düşün bayilmalarim mesur o an bayılıyormusummm amanın 😂 hep hatıra anı soruyorum bazen senin doğum nasıldı kimse hatırlamıyor doğru bile o an yaşanan bir imtihan gelip gecıyo, 😂😂🥰🥰🥰
matmazelsu Belli değil daha doğum şeklim. Sezeryanda olabilir normalde. Ama ben sezeryana çok uzak duruyorum aşırı korkuyorum. O yüzden moral oldu bana.🥲 İnşallah canım benim çok sağol🤎
matmazelsu amın ınsallah benımkı tranva degılde,dogrumu zordu hastane kotuydu dus almak ıstedım ızın vermediler eve gıdıyım dedım,ızın vermediler teksin yanında telefon bıle yok 13 saat sancı cektım ılk dogum bısey bılmıyorsun,suan oyle bısey olsa asla ızın vermem yıkarım hastaneyı
Nihal-Elif35
Kuzum sezeryandan asla korkma 😅😅
Tıp o kadar ilerlemiş ki çiçek gibi doğurdum.😅😅
Furkanvedadininannesi
Kuzum ilk yürüyüşten sonra biraz sızı hissettim onuda hastanede ilaçlarla yatıştırdılar. 3.günden sonra hem yan yatmaya başladım hemde normal hayatıma adapte oldum. Kesi çok aşağıda zaten bebek kucağımda mesela Şuan.☺️☺️🥰