BraAkayBulut
Sagol canim yeni çaktım bende arkadaşlar sayesinde 😁😁😁😁
cemilev doktora sorsaydın bi bunlardan hangisi sancı die 180 olsa seni asla bırakmazlar ve açılmana vs bakarlar hemen
    cemilev anladm cnm bnmde yuzu degisdi gorunce snn sancilarn var dedi hissedmior musun dedm hssediorm ama bebek buyudugu icin sikisdirio sandm dedm cddie almadm serum bagladi yatrdi sancyi durdurdu cnku 32.hfdada gelse erkendi kuveze girerdi mcbur durdurdu suan 36 bitio bakalm nezmn geleck prenses
      Hayalll
      Allah yardımcımız olsun canim içerde neler dönüyor haberimiz yok 🙄🙄🤔🤔 hayırlısıyla bir doğursaydık
        Suhus000
        Aradım canim zaten sordum 😁 180 kalp atışı sancı değil kalp atışı fazla değil mi diye sordum nts bağlarken önce düz sonra sola yatırdılar beni sola dönerken kalp atışı hızlanmış olabilir saniyelik olmuş digerleri normal dedi cok şükür
        Benim sancım 100 lerde idi bende hissetmiyorum hatta bugünde hissetmedim Dr da Nasıl hissetmiyorsun Nazlı değilsin herhalde dedi😄
        cemilev canım o bebeğin kalp atışı 20 40 60 80 ve 100 aralığı olan kısım ise bebeğin sancısı sen ikisini karıştırmışsın
          Glcanal
          Canim bilmiyorum ki kalp atışı olduğunu bugun ögrendim burda forum da
          FundaMuminCoskun
          Çizgiler canim sayıların üzerine geliyor dikkatli bakarsan kagitta sayılar var ordan anlaşılıyor