Merhaba hanımlar 33. Haftadayım bugun ilk defa doktorum beni nts soktu sancılarım 180 bulmuş kızlar benim gibi olan var mi yoksa erken Doğum mu olabilir bilemedim
Nts sancı bilgisi olan
cemilev 180 mi 🙀 çok yüksek. Nst cihazı Bozuk olabilir mi? Bu sancıyı hissedersin çünkü
cemilev kız nasıl 180 Bn 100 e kadar cıkıyor biliyorum 🙄🤔🤔
cemilev bebegının kalp atısları olabılırmı o acaba , ilk ufak sancılar 20 -30 fln cıkar cunku acılma yaklastıkcada 80 100 bulur
Papatyamoms
Bilmiyorum ki canim söylemedi birsey doktor sancı olsa boyle herhalde dayanamazdim garip
Bilmiyorum ki canim söylemedi birsey doktor sancı olsa boyle herhalde dayanamazdim garip
cemilev kız hadi sancı diyelim seni o sancı ile eve gondermez😂
cemilev Sancı değil kalp atışı o. Bende 36. Haftamdayım 4.ye nst girdim. Benimki de kalp atışları 130-140 arası, heyecanlanınca 150 civarı bebişim.
Sancılarım 20-30 arası çıktı bugün.Yalancı kasılma olarak kabul ediyorlar ki öyle.Dinlenince geçiyor.
Sancı da sınır 100 bugün ebe tekrar söyledi, yanında ebelik okuyan öğrencileri vardı onlara anlattı hatta.
Sancılarım 20-30 arası çıktı bugün.Yalancı kasılma olarak kabul ediyorlar ki öyle.Dinlenince geçiyor.
Sancı da sınır 100 bugün ebe tekrar söyledi, yanında ebelik okuyan öğrencileri vardı onlara anlattı hatta.
cemilev ama kalp atışı da o kadarsa yüksek değil mi 🤦♀️ sen doktoruna Bi sor istersen
cemilev 180 kalp atışıdır canım bebeğinin ... sancının olmasının imkanı yok çünkü sancı da üst sınır 100 dür😁
YagizAsyaMom
Sorucam canim gidicem yarin tekrar
Sorucam canim gidicem yarin tekrar
BraAkayBulut
Sagol canim yeni çaktım bende arkadaşlar sayesinde 😁😁😁😁
Sagol canim yeni çaktım bende arkadaşlar sayesinde 😁😁😁😁
cemilev anladm cnm bnmde yuzu degisdi gorunce snn sancilarn var dedi hissedmior musun dedm hssediorm ama bebek buyudugu icin sikisdirio sandm dedm cddie almadm serum bagladi yatrdi sancyi durdurdu cnku 32.hfdada gelse erkendi kuveze girerdi mcbur durdurdu suan 36 bitio bakalm nezmn geleck prenses