Birmucize_ evet biraz uzun sürmüş ama en azından anladığım kadarıyla normal doğum olmuş 🙈
Sancılarınız Nasıl Başladı ?
esradgn123 Baya hızlı olmuş ne güzel 🤩
SevgiErsoy bende sizinle aynı hafta ve aynı şikayetlere sahibim kasılmalar öyle güclükü nefesimi kesiyo kıpırdıyamıyorum 34. Haftadan beri böyle erken doğuyodu neredeyse yinede yatarak tolere etmeye çalışıyorum ama sanırım son günlerim ağrılarım hep yüksek çıkıyo sezeryanla büyük ihtimal alıcaklar doğuma
Dygsnkgl doktordan çıktım 1 cm açılmam var . Heran herşey olabilir dikkat et . Acil bişeyde hastaneye git dedi
SevgiErsoy cok geçmiş olsun sağlıkla doğsun insallah
Kaahvelii bnm sancilarim sabaha karsi baslamisti 3 saat sürmüşü sonra hemen dogurmstum hep ayni derecedeydi sancılarım cabuk duzene girmisti.
SevgiErsoy Karnın hep sert mi canım senin de ? Nst çekti mi doktor
SutlacimiYedimmiBen o zaman şu veya Nişan gelmemisti dimi
Kaahvelii evet genel olarak sert . Tekrar baktı nst de . Ufakta olsa sancı görünüyo dedi . Akşama tekrar giricem duruma göre yatış verebilirlermiş
SevgiErsoy benimde karnım hep sert ve nstede hep sancım çıkıyor ama iki gün önce gidince rahim yumuşamış dedi acaba böyle yaşayan varmı yada yumusamadan kaç gün sonra doğum olur ağrılarım hep var aşağı baskı yapuyor gibi artik
SevgiErsoy Anladım canım inşallah sağlıcakla kavuş bebeğine 😍