Kaahvelii belimde ağrı karnımda sertlik ve şiddetli sayılabilecek adet sancım var . Sabahada doktor kontrolüm var . Bakalım ne olacak
Sancılarınız Nasıl Başladı ?
SevgiErsoy Benimde tüm yazdıklarının içinde hafif diyebileceğim Bi kasık regl ağrısı gibi bisiler oluyor 😅
36+3 sende 37 falansin galiba 😊
Kaahvelii evet 37+2 Allah sonumuzu hayretsin
SevgiErsoy Hayretsin bakalım 😅
Kaahvelii hayır arttı her gelişinde daha şiddetli geldi en son suyum geldi ztn ama sonu sezeryan ile sonlandı 😩
Kaahvelii benim gece başladı ilk önce hafif normal karın ağrısı gibi bir gece BÖyle sürdü aralıklarla uyandırdı beni , gündüz geçmişti sancım . Gündüz doktora gittim nişan gibi bir şey gelmişti benden. Doktorda çatı muayenesi yaptı nişanımın da gelmiş olduğunu ve 1 cm açıklık olduğunu söyledi. Akşam acile gelip açıklığı kontrol ettirmemi söyledi . Sancım yoktu ama akşam acile gittik yine de açıklık halam 1 cm di eve geldik. 11 gibi yattım uyudum . Gece bu kez daha sık aralıklarla uyandırmaya başladı sancı 10 dakika da bi yataktan kalkıyordum sabaha kadar böyle devam etti . Ağrı adet ağrısından daha şiddetli giriyordu . Korktum ilk hamilelik olunca 😅 ağladım eşim uyandı benim sürekli kalkmama . Sabah 6 gibi acile gittik . Açıklık 2-3 cm olmuş . Yatışım yapıldı . Tabi ben hemen doğuracağım sanıyorum😅 açıklık çok az ilerledi . Ertesi gün sabah 05.50 de oğlumu kucağıma aldım . Gece 12 den sonra sancım çok şiddetlendi ama açıklık yavaş ilerleyince epey sancı çektim
Kaahvelii Gece birde lavaboya gitmek için kalktım nişanım gelmişti
Sancılarımı takip ettim düzensizdi
Eşim telaş yaptı ısrar etti hastaneye gidelim diye üçte gittik
Açılma yok sancı düzensiz dediler eve geri yolladılar
Sıcak suyla duş aldım belime tuttum özellikle
Sancılarım sabaha doğru düzen almaya başladı on dakikada bir geldi
Bu sancılar idare edilebiliyordu adet sancısı gibiydi
Sabah on birde beş dakikaya düştü şiddeti arttı adet sancısından fazla kıvrandırıyor belim karnımın alt bölgesi çok ağrıdı özellikle
Hastaneye gitmeye karar verdik çıkmak üzereyken sancılarım iki dakikada bir gelmeye başladı evden zor çıktım
Hastaneye gittim ıkınma isteğim gelmeye başladı
Hemen hazırlayıp doğumhaneye aldılar
Sancılar yine şiddetliydi ama ıkınmak çok iyi geliyordu
Ikındıkça bebiş ilerledi dördüncü ıkınmamda kızım doğdu 🐥
2Bebek1Anne Nasip böyleymiş artık benimde ilk dogumum sezeryanla sonlandi😑
Birmucize_ evet biraz uzun sürmüş ama en azından anladığım kadarıyla normal doğum olmuş 🙈
esradgn123 Baya hızlı olmuş ne güzel 🤩
SevgiErsoy bende sizinle aynı hafta ve aynı şikayetlere sahibim kasılmalar öyle güclükü nefesimi kesiyo kıpırdıyamıyorum 34. Haftadan beri böyle erken doğuyodu neredeyse yinede yatarak tolere etmeye çalışıyorum ama sanırım son günlerim ağrılarım hep yüksek çıkıyo sezeryanla büyük ihtimal alıcaklar doğuma
Dygsnkgl doktordan çıktım 1 cm açılmam var . Heran herşey olabilir dikkat et . Acil bişeyde hastaneye git dedi
SevgiErsoy cok geçmiş olsun sağlıkla doğsun insallah
Kaahvelii bnm sancilarim sabaha karsi baslamisti 3 saat sürmüşü sonra hemen dogurmstum hep ayni derecedeydi sancılarım cabuk duzene girmisti.
SevgiErsoy Karnın hep sert mi canım senin de ? Nst çekti mi doktor
SutlacimiYedimmiBen o zaman şu veya Nişan gelmemisti dimi
Kaahvelii evet genel olarak sert . Tekrar baktı nst de . Ufakta olsa sancı görünüyo dedi . Akşama tekrar giricem duruma göre yatış verebilirlermiş
SevgiErsoy benimde karnım hep sert ve nstede hep sancım çıkıyor ama iki gün önce gidince rahim yumuşamış dedi acaba böyle yaşayan varmı yada yumusamadan kaç gün sonra doğum olur ağrılarım hep var aşağı baskı yapuyor gibi artik
SevgiErsoy Anladım canım inşallah sağlıcakla kavuş bebeğine 😍