• Doğum
  • Sezaryen olup pişman olan var mı?

Blgnlv zorunlu sezaryan oldum normal sancı çektim açılma olmadığı için zorunlu oldum spinal ile sezaryan oldum bilmiyorum benim canım çok yandı 18 gün oldu hala dikişlerim acıyo yattığım yerden kalkarken sezaryen sonrası karnına bastırıyorlar pis kan çıksın diye heryerde yapmıyorlar ama çok iyi birşeymiş tabi acısı çok ayrı eline yapışmıştım hemşirenin yapma ne olur diye o an çok canım yandı birde ayağa kalkma anında normal doğum sancısı da çeken biri olarak imkanım olsaydı keşke normal doğum yapsaydım diyorum hayırlısı böyleymiş

Ben bir gün doğum sancısı çektim. Sonra sezeryana alındım. İyi ki de sezeryan olmuşum diyorum. Hastaneden çıktığım gün bir ton ütü yaptım. Yanımda annemlerde vardı ama her işimi kendim yaptım.Normal doğumda dikiş yedi hep arkadaşlarım ve çok pişmanlar. 2 hafta oturamadılar. İkinci bebeğime hamileyim kesinlikle sezeryan olucam.

Blgnlv kendi istediğinde oldum yaklaşık 5 gün önce iyiki de olmuşum evet tabiki zorlukları var ama bence doktorun eli , tecrübesi , ameliyat ekibi her şey bir bütün bu süreçte. Ben hiç pişman olmadım

Blgnlv bende sezeryan olmayı düşünüyorum ama bazirlari yarım insan mı olacaksin diyorlar ama bir yıl önce normal doğum yaptım çok acı çektim uyuşturmadan kesi attılar o acılar aklımdan çıkmıyor ki ☹️☹️ napicam bilmiyorum

Blgnlv bende sezeryan olmayı düşünüyorum ama bazirlari yarım insan mı olacaksin diyorlar ama bir yıl önce normal doğum yaptım çok acı çektim uyuşturmadan kesi attılar o acılar aklımdan çıkmıyor ki ☹️☹️ napicam bilmiyorum

Blgnlv Pazartesi sezeryan oldum. O an çocuk yapmaktan bile pişman olmuş olabilirim 😁
    Şuan sezeryandan pişman değilim 😊

Blgnlv kendi isteğimle sezaryen oldum muhakkak zorlukları var ama pişman değilim 🥰

Blgnlv
    Bende 7 ay önce sezaryen oldum bebeğim makat gelişti mecburi sezaryen oldum ama mecburi olmasaydı bile kesinlikle sezaryen olurdum. Kişinin kendisiyle alakalı olan bir şey. Ne kadar çok hareket edersen o kadar kolay atlatıyorsun. Dikiş izlerim bile hemen hemen kayboldu incecik çizik gibi. Hakkınızda hayırlısı 🙏

Blgnlv bana olanı söyleyim amelıyattan çıkınca ıkı saat iptaldm serum felan takılıyor ya hareket etmedim sersemlık vardı ılaclar yüzünden sonrasında hıc bıseyım yoktu korkma yanı

Blgnlv zorunlu sezeryan oldu ama gayet iyiydi herkesin acı eşiği farklı olduğu için belki başkasına zor gelmiştir ama ben çok rahat geçirdim süreci

Blgnlv sezaryen olmaya mecbur bırakıldım. Doğum gelmeden doğumu başlattıkları için. Keşke o kadar suniyle acı çektireceklerine sezaryene alsaydılar diyorum. Çok çektim çünkü.

Blgnlv
      Benım ıkı normal dogumum var bunu sezeryan olmak zorundayım bende cok korkuyorum ama fıkır alma bence kotu dıyenlerde oluyor cok guzel dıyenlerde ben arastırmayı bıraktım ınsanın pıskolojısı bozuluyor cunku dusunmekten. Cevremdekı sezeryan olanlar mukemmel dıyor mesela ama bende normal dogumu sevıyorum. Bence akısına bırak normal yapman gerekıyorsa normal olsun olmassa zaten sezeryan olursun vucudun hangısını ıstıyorsa o olsun

Blgnlv sezeryan oldum hic pisman olmadm kismetse bu dogumda sezeryan olacak hangisi hayirliysa oyle olsun ins hakkinzda

Blgnlv sezeryan oldum hiç de pişman değilim. İlk ayağa kalkış bile burda anlatilan gibi zor değil. Zaten artık yapıştırma usulü yapıyorlar diğer güne iyileşiyor. Önemli olan bol bol yürümek kendini yatağa sermemek. Ameliyattan diğerki gün ayaklandim. 2. Gün herşeyimi kendim yaptım

Blgnlv sezaryen oldum ilk dikiş ağrısıyla oturup kalkmada zorlanınca bi acaba mı dedim ama max 3 4 gün ağrıyor suan 4. Günüm çok çok az ağrım var her işimi yapıyorum bebegimede ben bakıyorum ama tabi bünyeylede alakalı

dunyamm11 maalesef pek iyi değilim belimi doğrultamıyorum. Bebeğimle ilgilenemiyorum sadece emzirmek için kucağıma alabiliyorum. Nasip böyleymiş diyerek kendimi teskin etmeye çalışıyorum siz nasılsınız nasıl oldunuz

ikicocuklubiranne aynı şeyi bende yaşadım çocuk aşağı inmeden suni sancı verdiler 13 saat çektim defalarca morfin verdiler dayanamadım en son ölmek istiyorum dediğimi hatırlıyorum beni bayıltın diye yalvardım sonunda yine kafası yerleşmeyince genel anesteziyle Sezeryana alındım ne çektiğimi bir ben biliyorum doktor o kadar önemli ki. Beni yanlış yönlendirdi. Keşke direkt Sezeryana alsalardı