Blgnlv zorunlu sezaryan oldum normal sancı çektim açılma olmadığı için zorunlu oldum spinal ile sezaryan oldum bilmiyorum benim canım çok yandı 18 gün oldu hala dikişlerim acıyo yattığım yerden kalkarken sezaryen sonrası karnına bastırıyorlar pis kan çıksın diye heryerde yapmıyorlar ama çok iyi birşeymiş tabi acısı çok ayrı eline yapışmıştım hemşirenin yapma ne olur diye o an çok canım yandı birde ayağa kalkma anında normal doğum sancısı da çeken biri olarak imkanım olsaydı keşke normal doğum yapsaydım diyorum hayırlısı böyleymiş
Sezaryen olup pişman olan var mı?
Ben bir gün doğum sancısı çektim. Sonra sezeryana alındım. İyi ki de sezeryan olmuşum diyorum. Hastaneden çıktığım gün bir ton ütü yaptım. Yanımda annemlerde vardı ama her işimi kendim yaptım.Normal doğumda dikiş yedi hep arkadaşlarım ve çok pişmanlar. 2 hafta oturamadılar. İkinci bebeğime hamileyim kesinlikle sezeryan olucam.
Blgnlv bende sezeryan olmayı düşünüyorum ama bazirlari yarım insan mı olacaksin diyorlar ama bir yıl önce normal doğum yaptım çok acı çektim uyuşturmadan kesi attılar o acılar aklımdan çıkmıyor ki ☹️☹️ napicam bilmiyorum
Blgnlv bende sezeryan olmayı düşünüyorum ama bazirlari yarım insan mı olacaksin diyorlar ama bir yıl önce normal doğum yaptım çok acı çektim uyuşturmadan kesi attılar o acılar aklımdan çıkmıyor ki ☹️☹️ napicam bilmiyorum
Blgnlv Pazartesi sezeryan oldum. O an çocuk yapmaktan bile pişman olmuş olabilirim 😁
Şuan sezeryandan pişman değilim 😊
Zeynepsevde Ben de 3gun önce oldum. Şimdi nasıl oldunuz?
Blgnlv kendi isteğimle sezaryen oldum muhakkak zorlukları var ama pişman değilim 🥰
Blgnlv
Bende 7 ay önce sezaryen oldum bebeğim makat gelişti mecburi sezaryen oldum ama mecburi olmasaydı bile kesinlikle sezaryen olurdum. Kişinin kendisiyle alakalı olan bir şey. Ne kadar çok hareket edersen o kadar kolay atlatıyorsun. Dikiş izlerim bile hemen hemen kayboldu incecik çizik gibi. Hakkınızda hayırlısı 🙏
Blgnlv mecbur sezaryen oldum ama iyikiii sezaryen olmuşum🤭
Blgnlv zorunlu sezeryan oldu ama gayet iyiydi herkesin acı eşiği farklı olduğu için belki başkasına zor gelmiştir ama ben çok rahat geçirdim süreci
Blgnlv sezaryen olmaya mecbur bırakıldım. Doğum gelmeden doğumu başlattıkları için. Keşke o kadar suniyle acı çektireceklerine sezaryene alsaydılar diyorum. Çok çektim çünkü.
Blgnlv
Benım ıkı normal dogumum var bunu sezeryan olmak zorundayım bende cok korkuyorum ama fıkır alma bence kotu dıyenlerde oluyor cok guzel dıyenlerde ben arastırmayı bıraktım ınsanın pıskolojısı bozuluyor cunku dusunmekten. Cevremdekı sezeryan olanlar mukemmel dıyor mesela ama bende normal dogumu sevıyorum. Bence akısına bırak normal yapman gerekıyorsa normal olsun olmassa zaten sezeryan olursun vucudun hangısını ıstıyorsa o olsun
dunyamm11 maalesef pek iyi değilim belimi doğrultamıyorum. Bebeğimle ilgilenemiyorum sadece emzirmek için kucağıma alabiliyorum. Nasip böyleymiş diyerek kendimi teskin etmeye çalışıyorum siz nasılsınız nasıl oldunuz
ikicocuklubiranne aynı şeyi bende yaşadım çocuk aşağı inmeden suni sancı verdiler 13 saat çektim defalarca morfin verdiler dayanamadım en son ölmek istiyorum dediğimi hatırlıyorum beni bayıltın diye yalvardım sonunda yine kafası yerleşmeyince genel anesteziyle Sezeryana alındım ne çektiğimi bir ben biliyorum doktor o kadar önemli ki. Beni yanlış yönlendirdi. Keşke direkt Sezeryana alsalardı