• Doğum
  • Sezaryen olup pişman olan var mı?

Blgnlv bana olanı söyleyim amelıyattan çıkınca ıkı saat iptaldm serum felan takılıyor ya hareket etmedim sersemlık vardı ılaclar yüzünden sonrasında hıc bıseyım yoktu korkma yanı

Blgnlv zorunlu sezeryan oldu ama gayet iyiydi herkesin acı eşiği farklı olduğu için belki başkasına zor gelmiştir ama ben çok rahat geçirdim süreci

Blgnlv sezaryen olmaya mecbur bırakıldım. Doğum gelmeden doğumu başlattıkları için. Keşke o kadar suniyle acı çektireceklerine sezaryene alsaydılar diyorum. Çok çektim çünkü.

Blgnlv
    Benım ıkı normal dogumum var bunu sezeryan olmak zorundayım bende cok korkuyorum ama fıkır alma bence kotu dıyenlerde oluyor cok guzel dıyenlerde ben arastırmayı bıraktım ınsanın pıskolojısı bozuluyor cunku dusunmekten. Cevremdekı sezeryan olanlar mukemmel dıyor mesela ama bende normal dogumu sevıyorum. Bence akısına bırak normal yapman gerekıyorsa normal olsun olmassa zaten sezeryan olursun vucudun hangısını ıstıyorsa o olsun

Blgnlv sezeryan oldum hic pisman olmadm kismetse bu dogumda sezeryan olacak hangisi hayirliysa oyle olsun ins hakkinzda

Blgnlv sezeryan oldum hiç de pişman değilim. İlk ayağa kalkış bile burda anlatilan gibi zor değil. Zaten artık yapıştırma usulü yapıyorlar diğer güne iyileşiyor. Önemli olan bol bol yürümek kendini yatağa sermemek. Ameliyattan diğerki gün ayaklandim. 2. Gün herşeyimi kendim yaptım

Blgnlv sezaryen oldum ilk dikiş ağrısıyla oturup kalkmada zorlanınca bi acaba mı dedim ama max 3 4 gün ağrıyor suan 4. Günüm çok çok az ağrım var her işimi yapıyorum bebegimede ben bakıyorum ama tabi bünyeylede alakalı

dunyamm11 maalesef pek iyi değilim belimi doğrultamıyorum. Bebeğimle ilgilenemiyorum sadece emzirmek için kucağıma alabiliyorum. Nasip böyleymiş diyerek kendimi teskin etmeye çalışıyorum siz nasılsınız nasıl oldunuz

ikicocuklubiranne aynı şeyi bende yaşadım çocuk aşağı inmeden suni sancı verdiler 13 saat çektim defalarca morfin verdiler dayanamadım en son ölmek istiyorum dediğimi hatırlıyorum beni bayıltın diye yalvardım sonunda yine kafası yerleşmeyince genel anesteziyle Sezeryana alındım ne çektiğimi bir ben biliyorum doktor o kadar önemli ki. Beni yanlış yönlendirdi. Keşke direkt Sezeryana alsalardı

Normal doğum yaptım sezeryan olmak istemem biraz dikişin vardı ama kalkıp ilgilenebildim başka işlerle çocuğumla hiç pişman değilim 2.gebeligim bı aksilik çıkmazsa yine normal doğum yapacagim

Zeynepsevde canım bende 5 gün önce erken doğum yüzünden sezeryan oldum, inan çok korkuyordum nasıl yapıcam nasıl kalkıcam vs diye hepte normal doğum düşünürdüm ama bugün kendi başıma kalkıyorum, hareket edebiliyorum. Annemin desteği oldu tabi ki onun cesaretlendirmesiyle hareketlerime yön verdim. Elinden geldiği kadar 2-3 dakika da olsa yürümeye çalış sık sık ve yürüyüp oturunca meyve suyu falan iç, kahve iç bol bol ki anesteziyi vs vücudundan atasın daha çok toparlanasın. Ama en önemlisi kendine güven ☺️

Zeynepsevde sizinki daha da fena olmuş. Ahh bu bazı doktorlar maalesef vicdansız sırf para uğruna acı çektiriyorlar

Blgnlv benim ilk hamileliğim tüp bebek tedavisiyle olmuştu ve oğlumun boynuna kordon dolanmıştı o yüzden doktorumun yönlendirmesi ve kendi isteğimle sezaryen oldum. Ama keşke normal deneseydim diyorum çünkü ben normal doğumu yaşamayı çok istiyordum :)

Blgnlv valla geçen hafta sezeryan oldum spinal iğnesiyle bacaklarım tamamen uyustu çekiştirmeler hariç hiçbirşeyin zerresini hissetmedim birazcık dikişlerim ağrıdı oda 5. Gunden sonra bitti ilk ıkı günde başım ağrıdı kahve iyi geldi iyiki sezeryan olmuşum🥰

Blgnlv çok çok iyi anlıyorum sizi bence en güzelini pozitifini düşünün iki türlü de milyonlarca kadın doğruruyo siz bebeğinize kavuşucağınız anı düşünün sağlıkla gelsin inşallah çok rahat olur herşey umarım siz de hemen sağlığınıza kavuşursunuz ☺️

Blgnlv sezeryan oldum hic pişman değilim 10 kez dogursamnyine sezeryan yaparım normal doğum acısına dayanamam galiba ya

Zeynepsevde maksimum 1 hafta sonra tamamen iyi olursun canim sadece bebeğine odaklan ve geçicek de

Elimde olsa kesinlikle normal olsun isterdim. Benim en zorlandığım şey yattığım yerden kalkmaktı, kambur yürüdüm 1 hafta boyunca. Dik yürüyemiyordum. Yatakta doğrulmakta bile çok zorlandım. Ama tam 7. gün zorlanmadan ayağı kalktım. O gün sorsan doğum yaptığıma pişmandım ama şimdi yanımda minik kuzum var iyi ki de çektim o acıları diyorum 😀