• Doğum
  • Sezaryen olup pişman olan var mı?

Blgnlv önce sancı çektim sonra sezeyan oldum. Pişmanlığım sancı çekmekti. Hiç pişman değilim sezsryandan, zaten alttan dikiş olayıbeni çok geriyordu

Kleopatra- ne kadar zamanda toparlandınız acaba? Ben normal doğum için 13 saat sancı çektim epidural aldım fayda etmedi bebeğin kafası yerleşmeyince mecbur Sezeryan oldum 3 gün oldu henüz toparlanamadım kendimi çok kötü hissediyorum

gunesx bende cumartesi sezeryan oluyorum ama normal doğum da aklım kalmadı değil 😂

Blgnlv sezeryan oldum hiç pişman olmadım kuzum bebeğim 2.5 aylık şu an doğum yaptım ertesi gün taburcu olup eve geldiğimde bı makina çamaşır astım bebeğimin her şeyiyle ben ilgilendim kaynanamla annem vardı yanımda onlara bırakmadım benim zorunlu sezeryan olmasaydı yine sezeryan olurdum..

Blgnlv burda keşke olmasaydım ya da iyi ki oldum diyen de çok olacaktır emimim eğer karar vermek üzere bunu soruyorsanız bence işinizi daha da zorlaştırırsınız her doğum kendine özeldir herkesin tecrübesi kendine özgü o yüzden tamamen kendi fikrim bu tip şeyler okumayın en doğru olduğunu düşündüğünüz kararı verin

PapatiA

PapatiA toparlandınız mı peki nasıl geçti doğumdan sonrası ? Cumartesi kendi isteğimle sezeryan olucam yanımda yardım edecek cok kişi var sağolsunlar ama yine de benim çocuğum, ilgilenmekte emzirmekte zorlanmaktan korkuyorum

Blgnlv sezeryan oldum ama asla pişman değilim kendinize güç verin ben ameliyat sonrası yataktan ilk kalkışımı bile tek yaptım. Bunu içiniz ferah olsun diye söylüyorum sezeryan korkulacak bişey değil ablamların hepsi normal doğum yaptı 9 tane yiğenim var 😂 hem hastane olsun hem evde olsun çok şükür hepsine göre daha iyiydim o gece bile hastanede eşim vardı sadece ve çok şükür hiç bir şeye muhtaç kalmadım sadece 5 gün bakıldm ( sadece yanımdalardı ama herşeyimi tek yaptım )sezeryan olsun normal olsun bünyenizin acıya dayanıklılığıyla alakalı diye düşünüyorum ben oğlum için hep ayakta kalmaya çalştm sanki herşey bir rüyaydı uyandım ve bitti 🤗

Blgnlv Bende kendi isteğimle sezeryn oldum. Hicde pişman olmadım. Çabuk iyileştim hatta bebeğim kuvoz e girmişti doğduğu günün sabahında. Hasatende 1 saatlik yoldu hergun bebeğime süt götürdük eşimle hicde zorlanmadım.

Kleopatra- ne güzel Allah bağışlasın 🙏 doğumdan ne kadar süre sonrq toparlandınız pekii ? Bende cumartesi kendi isteğimle sezeryan olucam ama korkmaya başladım

Blgnlv sezeryan sonrası zorluklarından dolayı, en güzel özel hastanelerde olmasına rağmen tabi ki şu anın olanaklarıyla bir olamaz ama en nihayetinde normal doğumda direkt ayağa kalkmak var diyor hala dikiş yerleri çok gülünce ya da kasılınca acıdığını söyler yani sezeryanı keyfe keder yaptırdığı icin pişman yoksa zorunlu olsa söylenmezdi muhtemelen

onurhan yaaaa ne güzel. Tabi herkesin o süreç farklı geçiyor, çevremdeki insanlar o kadar korkuttu ki. Cumartesi kendi isteğimle sezeryan olucam umarım bende hemen toparlanabilirim🙏

Zeynepsevde daha 3 gün olmuş normal benim 18 gün oldu hala dikişlerim acıyo kalkarken fln

Ipekk123 karar verdim cumartesi kendi isteğimle sezeryan olucam. Çok çok haklısınız aslında herkrsin tecrübesi farklı ama yine de basıma ne geleceğini bilmediğim için merak ediyorum ister istemez bi korku sarıyo içimi

Blgnlv ilk oğlumda 34 haftalık normal doğum yaptım cok zordu benim için şimdi hamileyim ilki normal diye buda normal olsun isterdim ama zorunlu sezeryan olmam gerekiyor

Blgnlv zorunlu sezaryan oldum normal sancı çektim açılma olmadığı için zorunlu oldum spinal ile sezaryan oldum bilmiyorum benim canım çok yandı 18 gün oldu hala dikişlerim acıyo yattığım yerden kalkarken sezaryen sonrası karnına bastırıyorlar pis kan çıksın diye heryerde yapmıyorlar ama çok iyi birşeymiş tabi acısı çok ayrı eline yapışmıştım hemşirenin yapma ne olur diye o an çok canım yandı birde ayağa kalkma anında normal doğum sancısı da çeken biri olarak imkanım olsaydı keşke normal doğum yapsaydım diyorum hayırlısı böyleymiş

Ben bir gün doğum sancısı çektim. Sonra sezeryana alındım. İyi ki de sezeryan olmuşum diyorum. Hastaneden çıktığım gün bir ton ütü yaptım. Yanımda annemlerde vardı ama her işimi kendim yaptım.Normal doğumda dikiş yedi hep arkadaşlarım ve çok pişmanlar. 2 hafta oturamadılar. İkinci bebeğime hamileyim kesinlikle sezeryan olucam.

Blgnlv kendi istediğinde oldum yaklaşık 5 gün önce iyiki de olmuşum evet tabiki zorlukları var ama bence doktorun eli , tecrübesi , ameliyat ekibi her şey bir bütün bu süreçte. Ben hiç pişman olmadım

Blgnlv bende sezeryan olmayı düşünüyorum ama bazirlari yarım insan mı olacaksin diyorlar ama bir yıl önce normal doğum yaptım çok acı çektim uyuşturmadan kesi attılar o acılar aklımdan çıkmıyor ki ☹️☹️ napicam bilmiyorum