Sinemkocak bizde geçen hafta 37+0 da gittik 3200 dü
36 37 haftalik bebiş kiloları 😊
SevgiErsoy bende hamilelegimin basindan beri kan ilaci kullaniyorum hatta 1 ay boyunca da kan iğnesi vuruldum. Dediginiz gibi sağlıklı olsunlar da kilosu cokta onemli değil 🥰
UmmNasuh ya maşallah çok güzel 😊
Selosshh sağlıkla gelsin inşallah. Bende normal doğum yapmak istedigim icin cokta kilolu olmasını istemiyorum aslinda ama acaba zayif mi diye de düşünüyorum ister istemez 😊
@Sinemkocak 37+4te kontrole diye gelip doğurdum 😅 ultrasonda 3530 gram görünüyodu. 3kilo 345 gram doğdu oğlum 😊
melekortac nasil oldu dogumuz
melekortac yaa ne güzel gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah normal doğum mu oldu 😊
- Haftada 3.450 kg geldi haftaya bugün doğum kısmetse
- Düzenlendi
@Umranbl @Sinemkocak suni sancı verildi 6 saat, 6 saat sonrasında bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca 5 dk içerisinde sezeryana aldılar:) gönül isterdi ki normal doğum olsun ama 6 saat suni sancıyla 1 cm açıklık vardı ve normal doğurmam çok zor görünüyodu, bebeğimde buna dayanamadı zaten 😊 hayırlısı böyleymiş böyle oldu, sancım hiç yoktu, doktor çatı muayenesi yaparken suyumu patlattı. Mecbur suni sancı verdiler ondan sonra
melekortac bebeğinize sağlıkla kavuştuysanız sizde iyiyseniz gerisi hiç önemli değil darısı bize artık 🥰
anneveikibebekli boyu kaç cm acaba hatırlıyor musunuz benimki 37+5 44 45 cm dedi. Pazartesi günü doğumum var sizce kısa mı
Sinemkocak bende dün gittim 36.haftada 3kg dedi gayret güzel dedi😍
Sinemkocak 37+2 dun qittim 3000 qrami biraz qecmis dedi
Minigim38 bence normal kısa değil
Sinemkocak 37+1 3300 gram 50 cm 😇💜
Sinemkocak ben şuan 37+0 im 36+4 de 2652 geldi normal deid doktor. Son haftalar artıyor biraz daha. Ama valla normal doğumsa çok kilolu da olmasın boşver🙈 3 kilo doğsa yeter diyorum ben. Oğlum 39+6 da 3570 doğmuştu
melekortac bende bugün gittim 37+2 azcik sancı çıktı yatircakti kaçtım😭
Sinemkocak bebek büyüdükçe net ölçüm yapmak imkansız hal alıyor. 37. Haftada 3450 gr çıkan bebeğimm 39. Haftada 3050 gr çıktı. Pek fazla kiloya takılmayın doktor gelişimi sağlıklı diyorsa sorun yoktur çok kilolu bebek iyi değil
Sinemkocak 36+4 2932 di 37+4 3267 di şimdi doğuma 2 gün var bakalım kaç olmuş göreceğiz umarım banada bizimki tombiş geliyor 😄
Leyla1938 evet bende aynisini dedim 3 olsun yeter sağlıklı olsunlar da 🥰