• Gebelik
  • 36 37 haftalik bebiş kiloları 😊

melekortac kac kilo olmuş bebiş 😍 Erkek bebekler kızlara göre bi tık daha iri oluyolar sanki sağlıkla gelsin inşallah ❤️

SevgiErsoy bende hamilelegimin basindan beri kan ilaci kullaniyorum hatta 1 ay boyunca da kan iğnesi vuruldum. Dediginiz gibi sağlıklı olsunlar da kilosu cokta onemli değil 🥰

Selosshh sağlıkla gelsin inşallah. Bende normal doğum yapmak istedigim icin cokta kilolu olmasını istemiyorum aslinda ama acaba zayif mi diye de düşünüyorum ister istemez 😊

melekortac yaa ne güzel gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah normal doğum mu oldu 😊

@Umranbl @Sinemkocak suni sancı verildi 6 saat, 6 saat sonrasında bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca 5 dk içerisinde sezeryana aldılar:) gönül isterdi ki normal doğum olsun ama 6 saat suni sancıyla 1 cm açıklık vardı ve normal doğurmam çok zor görünüyodu, bebeğimde buna dayanamadı zaten 😊 hayırlısı böyleymiş böyle oldu, sancım hiç yoktu, doktor çatı muayenesi yaparken suyumu patlattı. Mecbur suni sancı verdiler ondan sonra

melekortac bebeğinize sağlıkla kavuştuysanız sizde iyiyseniz gerisi hiç önemli değil darısı bize artık 🥰

Sinemkocak ben şuan 37+0 im 36+4 de 2652 geldi normal deid doktor. Son haftalar artıyor biraz daha. Ama valla normal doğumsa çok kilolu da olmasın boşver🙈 3 kilo doğsa yeter diyorum ben. Oğlum 39+6 da 3570 doğmuştu

Sinemkocak bebek büyüdükçe net ölçüm yapmak imkansız hal alıyor. 37. Haftada 3450 gr çıkan bebeğimm 39. Haftada 3050 gr çıktı. Pek fazla kiloya takılmayın doktor gelişimi sağlıklı diyorsa sorun yoktur çok kilolu bebek iyi değil