- Düzenlendi
Kizlar bugün kontrolumuz vardi 36+5 bebisimin kilosu 2600 çıktı bana biraz zayif geldi ama doktorumuz herşeyi gayet güzel dedi bende biraz minyonum kızımda bana benzicek sanırım sizin bebisler o haftalarda kaç kiloydular 😊
Kizlar bugün kontrolumuz vardi 36+5 bebisimin kilosu 2600 çıktı bana biraz zayif geldi ama doktorumuz herşeyi gayet güzel dedi bende biraz minyonum kızımda bana benzicek sanırım sizin bebisler o haftalarda kaç kiloydular 😊
Sinemkocak ben 37+2 de doğum yaptım 3.200 dü
Sinemkocak bende. Şu an 37+3 bugün doktora gittim 2900 olmuştu kızım 🥰😇 doktorum kilosu gayet iyi dedi
36+2de 2900dü oğlum 😇
Sinemkocak 35+3 haftalıkken 3.1 kg dedi doktorum, şuan bende 36+6 haftalıkım😬
@Sinemkocak bence gayet iyi kilosu. Benim 35+6da 3000 gramdı. Doktorum iki hafta önden gittiğini söyledi oğlumun. Yediklerime çok dikkat etmem gerektiğini söyledi. 37+4 olduk, sabah kontrolüm var kaç kilo olduk bakalım, çok kilo almamıştır umarım oğluş 😕
Sinemkocak 37 haftalıkken doğum yaptım, 3490 gram doğdu oğlum
Sinemkocak dün gittim . 36+3 2.850 dedi . Ben kan ilacına başladım acil bi şekilde o yüzden hızlı artış göstermiş olabilir . Zaten doktor yeterki normal desin onun haricinde bebek kilosu önemli değil bence halk arasında bir eleştiri konusu oluyor malesef . Anneleride strese sokuyorlar
kuzeymomsss oy maşallah tosuna ♥️🥰
Hayalimsinn ya maşallah sağlıklı olsunlar da kilolari çokta önemli değil tabi ki ama annelik işte insan hep düşünüyor 😊
melekortac kac kilo olmuş bebiş 😍 Erkek bebekler kızlara göre bi tık daha iri oluyolar sanki sağlıkla gelsin inşallah ❤️
Sinemkocak bizde geçen hafta 37+0 da gittik 3200 dü
SevgiErsoy bende hamilelegimin basindan beri kan ilaci kullaniyorum hatta 1 ay boyunca da kan iğnesi vuruldum. Dediginiz gibi sağlıklı olsunlar da kilosu cokta onemli değil 🥰
UmmNasuh ya maşallah çok güzel 😊
Selosshh sağlıkla gelsin inşallah. Bende normal doğum yapmak istedigim icin cokta kilolu olmasını istemiyorum aslinda ama acaba zayif mi diye de düşünüyorum ister istemez 😊
@Sinemkocak 37+4te kontrole diye gelip doğurdum 😅 ultrasonda 3530 gram görünüyodu. 3kilo 345 gram doğdu oğlum 😊
melekortac nasil oldu dogumuz
melekortac yaa ne güzel gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah normal doğum mu oldu 😊
@Umranbl @Sinemkocak suni sancı verildi 6 saat, 6 saat sonrasında bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca 5 dk içerisinde sezeryana aldılar:) gönül isterdi ki normal doğum olsun ama 6 saat suni sancıyla 1 cm açıklık vardı ve normal doğurmam çok zor görünüyodu, bebeğimde buna dayanamadı zaten 😊 hayırlısı böyleymiş böyle oldu, sancım hiç yoktu, doktor çatı muayenesi yaparken suyumu patlattı. Mecbur suni sancı verdiler ondan sonra