Sinemkocak bende. Şu an 37+3 bugün doktora gittim 2900 olmuştu kızım 🥰😇 doktorum kilosu gayet iyi dedi
36 37 haftalik bebiş kiloları 😊
36+2de 2900dü oğlum 😇
Sinemkocak 35+3 haftalıkken 3.1 kg dedi doktorum, şuan bende 36+6 haftalıkım😬
@Sinemkocak bence gayet iyi kilosu. Benim 35+6da 3000 gramdı. Doktorum iki hafta önden gittiğini söyledi oğlumun. Yediklerime çok dikkat etmem gerektiğini söyledi. 37+4 olduk, sabah kontrolüm var kaç kilo olduk bakalım, çok kilo almamıştır umarım oğluş 😕
Sinemkocak 37 haftalıkken doğum yaptım, 3490 gram doğdu oğlum
Sinemkocak dün gittim . 36+3 2.850 dedi . Ben kan ilacına başladım acil bi şekilde o yüzden hızlı artış göstermiş olabilir . Zaten doktor yeterki normal desin onun haricinde bebek kilosu önemli değil bence halk arasında bir eleştiri konusu oluyor malesef . Anneleride strese sokuyorlar
kuzeymomsss oy maşallah tosuna ♥️🥰
Hayalimsinn ya maşallah sağlıklı olsunlar da kilolari çokta önemli değil tabi ki ama annelik işte insan hep düşünüyor 😊
melekortac kac kilo olmuş bebiş 😍 Erkek bebekler kızlara göre bi tık daha iri oluyolar sanki sağlıkla gelsin inşallah ❤️
Sinemkocak bizde geçen hafta 37+0 da gittik 3200 dü
SevgiErsoy bende hamilelegimin basindan beri kan ilaci kullaniyorum hatta 1 ay boyunca da kan iğnesi vuruldum. Dediginiz gibi sağlıklı olsunlar da kilosu cokta onemli değil 🥰
UmmNasuh ya maşallah çok güzel 😊
Selosshh sağlıkla gelsin inşallah. Bende normal doğum yapmak istedigim icin cokta kilolu olmasını istemiyorum aslinda ama acaba zayif mi diye de düşünüyorum ister istemez 😊
@Sinemkocak 37+4te kontrole diye gelip doğurdum 😅 ultrasonda 3530 gram görünüyodu. 3kilo 345 gram doğdu oğlum 😊
melekortac nasil oldu dogumuz
melekortac yaa ne güzel gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah normal doğum mu oldu 😊
- Haftada 3.450 kg geldi haftaya bugün doğum kısmetse
- Düzenlendi
@Umranbl @Sinemkocak suni sancı verildi 6 saat, 6 saat sonrasında bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca 5 dk içerisinde sezeryana aldılar:) gönül isterdi ki normal doğum olsun ama 6 saat suni sancıyla 1 cm açıklık vardı ve normal doğurmam çok zor görünüyodu, bebeğimde buna dayanamadı zaten 😊 hayırlısı böyleymiş böyle oldu, sancım hiç yoktu, doktor çatı muayenesi yaparken suyumu patlattı. Mecbur suni sancı verdiler ondan sonra
melekortac bebeğinize sağlıkla kavuştuysanız sizde iyiyseniz gerisi hiç önemli değil darısı bize artık 🥰
anneveikibebekli boyu kaç cm acaba hatırlıyor musunuz benimki 37+5 44 45 cm dedi. Pazartesi günü doğumum var sizce kısa mı