• Gebelik
  • 36 37 haftalik bebiş kiloları 😊

@Sinemkocak bence gayet iyi kilosu. Benim 35+6da 3000 gramdı. Doktorum iki hafta önden gittiğini söyledi oğlumun. Yediklerime çok dikkat etmem gerektiğini söyledi. 37+4 olduk, sabah kontrolüm var kaç kilo olduk bakalım, çok kilo almamıştır umarım oğluş 😕

Sinemkocak dün gittim . 36+3 2.850 dedi . Ben kan ilacına başladım acil bi şekilde o yüzden hızlı artış göstermiş olabilir . Zaten doktor yeterki normal desin onun haricinde bebek kilosu önemli değil bence halk arasında bir eleştiri konusu oluyor malesef . Anneleride strese sokuyorlar

melekortac kac kilo olmuş bebiş 😍 Erkek bebekler kızlara göre bi tık daha iri oluyolar sanki sağlıkla gelsin inşallah ❤️

SevgiErsoy bende hamilelegimin basindan beri kan ilaci kullaniyorum hatta 1 ay boyunca da kan iğnesi vuruldum. Dediginiz gibi sağlıklı olsunlar da kilosu cokta onemli değil 🥰

Selosshh sağlıkla gelsin inşallah. Bende normal doğum yapmak istedigim icin cokta kilolu olmasını istemiyorum aslinda ama acaba zayif mi diye de düşünüyorum ister istemez 😊

melekortac yaa ne güzel gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah normal doğum mu oldu 😊

@Umranbl @Sinemkocak suni sancı verildi 6 saat, 6 saat sonrasında bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca 5 dk içerisinde sezeryana aldılar:) gönül isterdi ki normal doğum olsun ama 6 saat suni sancıyla 1 cm açıklık vardı ve normal doğurmam çok zor görünüyodu, bebeğimde buna dayanamadı zaten 😊 hayırlısı böyleymiş böyle oldu, sancım hiç yoktu, doktor çatı muayenesi yaparken suyumu patlattı. Mecbur suni sancı verdiler ondan sonra

melekortac bebeğinize sağlıkla kavuştuysanız sizde iyiyseniz gerisi hiç önemli değil darısı bize artık 🥰