• Doğum
  • Daha önce doğum yapmış hanımlar bakarmisiniz

Aleynaerayy22 hastane çıkışında penye battaniye varsa yeterli, musline gerek yok. Ama sadece muslin varsa yetmez. Penye battaniye koyun. Hatta bence penye ve kalın battaniye koyun

Aleynaerayy22 bir şeyi atmazlar canım. hastane çıkışı vereceğim 5li, 1 tane bez 1 paket ıslak mendil bide nohut battaniye vereceğim zaten yanıma getirecekler üstünü basını altını sonra ben degıstiririm kullanmadıklarını geri veriyorlar ama ıslak mendil geri gelir mi bilmiyorum ne olur ne olmaz yanıma da bi tane koyarım 😂

Dark ya birtane aldım nohut battaniye ama boyu kocamanmış sarmalık olanlardan degil de uyurken ortmelik olandan onuda mi versem soguk olur ocakta

• Dark bunu yanıtladı.

1erkekkannesiiii ay ben ıslak mendil koymadim orada pamukla hallederler ya da vardır diye koysam mi hemşireye verileceklerin arasına muslini geri çıkarılacak ama nohut battaniye almıştım bitane o baya büyük onun yerine ince bir battaniye koyayım bari

Aleynaerayy22 ıslak mendil al yanına canım illa lazım olur. Ben Ocak doğum yapacağım nasipse o yüzden nohut battaniye koycam üşür mü bilemedim. Dediğiniz gibi bir ince bir kalın da verilebilir birini bebeğe kundak yaparlar birini serip üzerine koyarlar bebeği taşıdıkları yer varya oraya kalını serip örtebilirler mantıklı geldi bana da

Aleynaerayy22 evet canım küçük bi tane koy kendine de büyük al hastane odanda dursun. Ben sordum peçete mendil falan var dediler ıslak mendil alcam sadece. Önceden sor istersen ne var ne yok söylesinler ona göre bi fikrin olur

Serap-Yigit ay sanırım benimde nisan da olacak ben ne götürmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum acaba siz neler götürmüştünüz 🙏🏻

CmreKsidar oğlum 1 nisanda doğdu. Hastane çıkışı tam set ve onun haricinde normal 2 takım getirdim. Kendime 2 pijama takımı getirdim. İyi ki iki tane almışım üzerime kan çıktı aşırı kanamam vardı hemen değişmek zorunda kaldık. Emzirme sütyeni iç çamaşırı 2 şer tane koydum. Ayrıca oğluma battaniye koydum. Kendime çorap terlik aldım. Peluş battaniye bile aldım. İyi ki almışım araba uzaktaydı çok rüzgar vardı hastane çıkışında