1erkekkannesiiii ay ben ıslak mendil koymadim orada pamukla hallederler ya da vardır diye koysam mi hemşireye verileceklerin arasına muslini geri çıkarılacak ama nohut battaniye almıştım bitane o baya büyük onun yerine ince bir battaniye koyayım bari
Daha önce doğum yapmış hanımlar bakarmisiniz
Aleynaerayy22 ıslak mendil al yanına canım illa lazım olur. Ben Ocak doğum yapacağım nasipse o yüzden nohut battaniye koycam üşür mü bilemedim. Dediğiniz gibi bir ince bir kalın da verilebilir birini bebeğe kundak yaparlar birini serip üzerine koyarlar bebeği taşıdıkları yer varya oraya kalını serip örtebilirler mantıklı geldi bana da
- Düzenlendi
1erkekkannesiiii evet bende öyle düşündüm birde bez olarak ben 2 tane koydum 1 numarasını ve 2 numarasını olmazsa 1 numara diye iyi yapmış miyim sence 😕
1erkekkannesiiii Dogumhaneye ıslak mendil de mi koyayım canım kıyafetlerin yanına falan verirken
Aleynaerayy22 normal boyut alın bir tane çünkü sürekli lazım olacak. Zaten birkaç ay en azından çocuk kendini dondurene kadar üstüne örtmek sakıncalı. Sarıp yatırmanız lazım
Dark anladım çok teşekkür ederim 💕
Aleynaerayy22 evet canım küçük bi tane koy kendine de büyük al hastane odanda dursun. Ben sordum peçete mendil falan var dediler ıslak mendil alcam sadece. Önceden sor istersen ne var ne yok söylesinler ona göre bi fikrin olur
Aleynaerayy22 bebeğin kaç kilo olduğuna bağlı canım ben 1 numaradan maxi cırtlı aldım 10-15 tane alırım yanıma baktım irileşti hemen 2 numaraya geçerim
1erkekkannesiiii Sorarım canım cok teşekkürler 😘
1erkekkannesiiii bende 15 tane koydum 1 ve 2 numaradan dogumhane içinde 2 tane koydum 1 ve 2 numaradan bakarlar artık 1 olmazsa 2 yi denerler kilosuna göre
Serap-Yigit ay sanırım benimde nisan da olacak ben ne götürmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum acaba siz neler götürmüştünüz 🙏🏻
Aleynaerayy22 aynen canım çok iyi yapmışsın
CmreKsidar oğlum 1 nisanda doğdu. Hastane çıkışı tam set ve onun haricinde normal 2 takım getirdim. Kendime 2 pijama takımı getirdim. İyi ki iki tane almışım üzerime kan çıktı aşırı kanamam vardı hemen değişmek zorunda kaldık. Emzirme sütyeni iç çamaşırı 2 şer tane koydum. Ayrıca oğluma battaniye koydum. Kendime çorap terlik aldım. Peluş battaniye bile aldım. İyi ki almışım araba uzaktaydı çok rüzgar vardı hastane çıkışında
Serap-Yigit çok teşekkür ederim çok sağolun ☺️