Kızlar bebek şampuani alicam sizce ne almalıyım hangi marka siz ne aldiniz ya da ne almayı düşünüyosunuz bi el atın bu duruma 😂🖐🏻
Hangi bebek şampuanını aldınız anneler
Ahmetasafmommms ben Dalin aldım göz yakmıyor diye 😌
Ahmetasafmommms uni baby almıştım hiç memnun kalmadım sebamed aldım omunda begenmedım sonra dalin aldım memnun kaldım 🙂
Ahmetasafmommms kaç haftalıksın
Ahmetasafmommms Ben mustela almayı düşünüyorum . Set olarak da fiyatları çok uyguna geliyor . Ayrıca şampuan nerdeyse 10 ay yetiyormuş
Ahmetasafmommms
Ben bübchen aldım şampuanını çok tavsiye ettiler 😊
- Düzenlendi
Ahmetasafmommms en guzel dalin bence ipek gibi yapıyor Saçları ki benim oğlumun sacı çok kalın ve dalgalı hiç Şekil almaz 😂
Ahmetasafmommms ben ilk kızımda da sakin kullandım hala devam bundada öyle yaparım muhtemelen
Damla________ 22 haftaligiz daha🙋🏼
persephone hmm ben sebamet diye dusunmustum ama mustela da iyi die duymustum
Tugcealtinisik yeni duydum onu nerden bulabiliriz ebebekte varmisir
Sonay 😂Tesekkurler
YamacDemirinAnnesi tesekkurler
Handeaslan39 tesekkurler🙋🏼
Ahmetasafmommms evet ben ebebekten aldım set halinde uygunda fiyatları ama gerçekten kullananları biliyorum çok iyi olduğunu söylediler 😊
Handeaslan39 bende unibaby aldim ama o goz yakiyo mu acaba pek bilgim yok
Tugcealtinisik Bünchen de çok güzel annem Almanyada bizlere onu kullanmış hep👌🏼
essrakenan yok canım yakmıyor ama iyi değil oğlumun savlarını palas palas yaptı 😏
Bende sebamed tüm serisini aldım, şampuan, losyon,pişik kremi,sabun. Paraben içermiyor diye seviyorum ben sebamed i. Islak mendil de hatta sebamed alıcam indirime girsin fiyatı 7,5 çünkü🙈
Ozan2012se
CansuHakanDabakan bende sebameti begeniyorm ama bakalim daha karar veremedm 🙄🤔