Ahmetasafmommms Kızlar bebek şampuani alicam sizce ne almalıyım hangi marka siz ne aldiniz ya da ne almayı düşünüyosunuz bi el atın bu duruma 😂🖐🏻
Handeaslan39 Ahmetasafmommms uni baby almıştım hiç memnun kalmadım sebamed aldım omunda begenmedım sonra dalin aldım memnun kaldım 🙂
persephone Ahmetasafmommms Ben mustela almayı düşünüyorum . Set olarak da fiyatları çok uyguna geliyor . Ayrıca şampuan nerdeyse 10 ay yetiyormuş
Mehfam10 Damla________ şu an Hakkari’deyim Ankara’ya bı hayli uzak keşke zamanında TOBB yerine koruya gitseydim belki benim dikiş yerim ya da benim derim ile ilgilidir iyileşmesi bilmiyorum da
Sonay Ahmetasafmommms en guzel dalin bence ipek gibi yapıyor Saçları ki benim oğlumun sacı çok kalın ve dalgalı hiç Şekil almaz 😂
Gamzesahn6 Ahmetasafmommms ben ilk kızımda da sakin kullandım hala devam bundada öyle yaparım muhtemelen
Tugcealtinisik Ahmetasafmommms evet ben ebebekten aldım set halinde uygunda fiyatları ama gerçekten kullananları biliyorum çok iyi olduğunu söylediler 😊
CansuHakanDabakan Bende sebamed tüm serisini aldım, şampuan, losyon,pişik kremi,sabun. Paraben içermiyor diye seviyorum ben sebamed i. Islak mendil de hatta sebamed alıcam indirime girsin fiyatı 7,5 çünkü🙈
Ahmetasafmommms Ozan2012se CansuHakanDabakan bende sebameti begeniyorm ama bakalim daha karar veremedm 🙄🤔