Sonay Ahmetasafmommms en guzel dalin bence ipek gibi yapıyor Saçları ki benim oğlumun sacı çok kalın ve dalgalı hiç Şekil almaz 😂
Gamzesahn6 Ahmetasafmommms ben ilk kızımda da sakin kullandım hala devam bundada öyle yaparım muhtemelen
Tugcealtinisik Ahmetasafmommms evet ben ebebekten aldım set halinde uygunda fiyatları ama gerçekten kullananları biliyorum çok iyi olduğunu söylediler 😊
CansuHakanDabakan Bende sebamed tüm serisini aldım, şampuan, losyon,pişik kremi,sabun. Paraben içermiyor diye seviyorum ben sebamed i. Islak mendil de hatta sebamed alıcam indirime girsin fiyatı 7,5 çünkü🙈
Ahmetasafmommms Ozan2012se CansuHakanDabakan bende sebameti begeniyorm ama bakalim daha karar veremedm 🙄🤔
Ecrininannesi Ahmetasafmommms baslarda sampuandan ziyade kopuk oneriyorlar oda iki seferde bir kere falan yeni dogan bebeklerin toksinleri olmadigi icin o kadar sampuanlamaya gerek yok bildigim kadariyla ben bayagi bir arastirdim sebamed kopuk yada mustela alabilrisin parabensiz ve alkolsuz olduklari icin koku zaten ilk baslarda cok zararli alerjik meydana gelebiliyor mumkun oldugunca kokusuz seyler tercih et zaten bebislerin kendi mis kokuladi oluyor 🙂 1 yasinda gibi oluncada bubchen cok iyi ona bi bakabilirsin dedigim gibi ocerogi onemli 🙂 camasir deterjani olarak granurlu sabun ozellikle haci sakiri oneriyorlar ama simdi dalan roxymatik cikarmis