ben de 2010 yilindan beri iciyordum. hic birakmayi denememistim ve zaten oyle bir istegim de yoktu. seviyordum yani icmeyi. gunde gayet 1 paket icen bir insandim. hamile oldugumu ogrendigim an biraktim, canim o kadar istedi ki oturup agladigimi biliyorum. ancak bebegin sagligi, bana duydugu ihtiyac, ona karsi artik baslamis olab sorumlulugum herseyden daha onemli. 12+4 haftalik suan. hala arada canim ister ama bana sigarayi hatirlatacak ortamlara girmiyorum. esim de iciyor. bir sure sonra kokusu igrenc gelmeye basladi. hersey kafada bitiyor, demek istedigim. evet sigara kullanan ve bebeginde sorun olmayan insanlar tanidim ama sonuc olarak hicbirimiz sigara icerken erken donemdr hasta olmuyoruz. Koah, akciger kanseri gibi hastaliklar uzun yillar sonunda oluyor. bebis icin bu riski alabilir miyiz? kesin bir sonuc yok. icinizi rahatlatmak istiylrsunuz anliyorum ama bu konuda size kimse garanti veremez. lutfen onun size muhtac oldugunu dusunun, bebeginiz nikotini ve yanindaki bilimum zehiri haketmiyor….