esragucergun bende boyatıyorum ilk hamileliğimdede ayda 1 defa boyatıyordum hiç bir sıkıntı olmadı şükür kızım olucak şimdi hamileyim şimdide boyatıyorum yani bişey olduğunu sanmam 😘

esragucergun Boyatmayın şuan erken el ayak gelişimi için çok zararlı kimyasallar içeriyor boyalar. Ben 8.ayda dayanamadım arkadaşıma boyattım maske taktım solumayayım kokusunu diye.

esragucergun ben ¾ haftalıkken boyattım hemde sarı Ombre. Bilmiyordum hamile olduğumu şuan 7 haftalığım içindeki korku ve pişmanlığı anlatamam 😣

esragucergun ben hamileliğimi bilmeden 5. haftasında boyatmıştım komple dip rengini de değiştirmiştim açıcılar bakımlar vs derken uzunca bir işlemden geçti, 6.haftada da hamile olduğumu öğrendim şu an 35+1 olduk herhangi bir problem yok sadece kilosu az tek problemi bu ama onunda boyayla alakası bir durumu yok diye düşünüyorum. 4.-5. Ayda da kestirmiştim saçlarımı ve şu an diplerim kulaklarıma kadar indi ama gidip boyatmadım kararsızım

esragucergun 12 haftaya kadar bebeğin organları geliştiği için doktorlar önermiyor ama sonrası için boyayabilirsiniz diyorlar çok var çevremde boyayan yani öyle bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum ben de boyatmaya düşünüyorum boyatmayan bizden daha iyi anne olacak değil ya

esragucergun Bende boyatıcam doğuma yakın motive olabilmek için lohusayken iyice çöküşe girmek istemiyorum, kestiricem de biraz hem, annem Kuaför zaten 😬😅 hatta ipek kirpik de yaptırmak istiyorum doğuma yakın ama ondan emin değilim 😂

esragucergun bence doktoruna danıs canım doktorun sana ona gore bır sey der burda bız sana ne dersek yanlıs olur boya cok agır kokuyor ve kımyasal kendın ıcın deılde bebeğin ıcınde sıkımtı olabılır organık boya olursa bılemem ama doktoruna mutlaka danıs boyatmadan önce

esragucergun ben ombre yaptıracaktım randevu almıştım ama gitmedim son anda iptal ettim çok araştırdım risk var mı elbette var bebeğe kimyasal bir şey geçme ihtimali bile beni delirtir

esragucergun 2 ye ayrildigi icin herkes hic boyatmadim. Beyazlarimda hosuma gitmeye basladi 😂 kuafore de sordum emzirirken bile boyatamazsin dedi ama diplerine surmezsek bi sikinti yasamazsin hallederiz dogumdan sonra dedi. Olmadi balyajla en azindan 6 ay idare eder seni dedi

Benim doktorum hamile olduğumu ilk söylediği anda ilk söylediği şey saçlarını boyatmiyorsun olmuştu.Bende boyatmadim tabiki.Sonucda bebeğimden önemli degil.Eskiden beri boyatilmazdi ama son zamanlarda boyatanlar oluyor anlamış değilim.Herkezin kendi düşüncesi saygım sonsuz.

Ben farkında olmadan hamileyken saçımı boyatmışım (röfle yaptırmıştım) mayısta sonra 5Hafta 4 günlükken kanamam oldu kimyasal gebelik denildi bebeğimi kaybettim 😢 şimdi yine hamileyim 19 haftalık çok şükür artık daha dikkatliyim bence boyatılmaması gerekir

3 aydan sonra sakıncası olmadğını söylüyorlar. Ben 4 4 buçuk aylıkken doktoruma sormuştum onay verdikten sonrada gratiste satılan organik boyayla boyamıştım. 🤗

zumzum Burada amonyak yok içinde, kına temelli bir boyaymış. 👍🏻

esragucergun ben 3aydan sonra açıcı sürdüm üstnede 2lez boya yaptım kokusuna maruz kalmamaya dikkat ettim şimdilik 6aylığız bir sorun yok doğduğunda yaratırmı diye sorduğum herkes boyatmış bi sorun olmaz diyorlar yaşyan olmamış

esragucergun ben de bekleyebilir diye düşünüyordum lakin absürd bir etkiblik doğdu o zama. 16 küsürlerde idim. Phyto color un boyasını aldım doktoruma da gösterdim içerikle ilgili de işte internet oranınza uzmanları okudum, Dr aslında 12 hafta sonrasında pürüz olmaz dedi ancak anne adayları genelde bundan çekiniyor haklı olarak ama ben çekinerek de ols boyadım ancak şu an 23 haftadayız boyansa bıyanır ancak yeniden girişmedim :)) saç bandı vs :))))