Ben farkında olmadan hamileyken saçımı boyatmışım (röfle yaptırmıştım) mayısta sonra 5Hafta 4 günlükken kanamam oldu kimyasal gebelik denildi bebeğimi kaybettim 😢 şimdi yine hamileyim 19 haftalık çok şükür artık daha dikkatliyim bence boyatılmaması gerekir

3 aydan sonra sakıncası olmadğını söylüyorlar. Ben 4 4 buçuk aylıkken doktoruma sormuştum onay verdikten sonrada gratiste satılan organik boyayla boyamıştım. 🤗

zumzum Burada amonyak yok içinde, kına temelli bir boyaymış. 👍🏻

esragucergun ben 3aydan sonra açıcı sürdüm üstnede 2lez boya yaptım kokusuna maruz kalmamaya dikkat ettim şimdilik 6aylığız bir sorun yok doğduğunda yaratırmı diye sorduğum herkes boyatmış bi sorun olmaz diyorlar yaşyan olmamış

esragucergun ben de bekleyebilir diye düşünüyordum lakin absürd bir etkiblik doğdu o zama. 16 küsürlerde idim. Phyto color un boyasını aldım doktoruma da gösterdim içerikle ilgili de işte internet oranınza uzmanları okudum, Dr aslında 12 hafta sonrasında pürüz olmaz dedi ancak anne adayları genelde bundan çekiniyor haklı olarak ama ben çekinerek de ols boyadım ancak şu an 23 haftadayız boyansa bıyanır ancak yeniden girişmedim :)) saç bandı vs :))))

esragucergun bence 5. Ayini bekle boyanın kanitlanmis bi zarari yok ama organlari tamamlandiktan sonra yapmaniz tavsiye edilir diyor doktorlar bende 5 den sonra boyattım

esragucergun benim doktorum keseyi gördüğü gibi kimyasal olan herşeyden uzak dur dedi özellikle saç boyası diyerek saydı saydı dibim küt saç oldu hala boyatmadım sevgiler 😊

[silindi] valla ben boyatmadim ama kestirdim. Sohbetine gittiğim hocama sordum batıl inanç sac kestirmeyle bişey olmaz ömrü veren rabbim dedi kestirdim ama boyatmadim boyatmamda

esragucergun boyatmadım doktorum izin vermedi organik boya diye bir şey yok dedi

esragucergun açıcı kullanmadigin sürece sıkıntı yok. Maske tak soluma yeterli. Kana geçmiyor

esragucergun benim de planlı gebelikti saçlarımı kesitirip kendi rengime boyattım ve dibim uzasa da belli olmuyor bebeğim daha önemli benden

SemaCaner kimyasal gebeliğin saç boyatmayla ilgisi yok maalesef cenabı hak böyle yaratmış bizi rahmimiz bebeğin saplıklı olup olmadığını anlıyor ve kabul etmiyor aynısını yaşadım 1 ay sobra gebe kaldım 7+4üz bin şükür diyorum böyle kendinizi suçlamayın rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah❤️

esragucergun ilk 3 ay kesinlikle öneriliyor ama 2.trimestirdan sonra boyatabilirsiniz

esragucergun 23. Haftadayız saçımı atmak istiyorum diplerim iyice açıldı doktoruma da hiç sormadım boyatsam sıkıntı olur mu diye kuaförüne sormuştum boya die kadında ben riske atamam kan değerlerini değiştirir dedi boyamadı saçımı😁

esragucergun Ben 8haftalıkken ombre+Brezilya fönü yaptırmıştım bişi de olmadı şükür 🫶😍

esragucergun her ne kadar organik denilse de sonuçta illaki renk değişimi olması açılması illaki katkı maddeler oluyor bence bebeğiniz için hiç riske atmayın derim yinede siz bilirsiniz

esragucergun ben kendim evde hep boyatıyorum sorun olmuyor hatta şuan 34 haftalığız bu akşam boyadım 🤗

esragucergun ben 12. Haftamı doldurduktan sonra boyadım. Ve sonra düzenli olarak. Yaklaşık 2 ayda bir boyamaya devat ettim. Yani şuan 36+4 üm mesela önümüzdeki hafta yine boyayacağım. Toplam 4 kez falan boyamış olacağım sanırım gebelik süresince. Ve ultrasonlarda muayenlerde çok şükür bebeğimle ve gebeliğimle ilgili her şey yolunda gidiyor…