• Gebelik
  • 36. Haftada boyu 54, napicam

Imu Patik kismini kesicem bu devirde surekli yeni yeni alma imkanim yok ki ama hastane cikisini dogumhaneye veriyoruz ya dogumhanede yavruma olmazsa diye korktum 🥲ama olur demisler o yuzden aldim yine de cantaya koydum uc aylikta koydum hangisi olursa 😅 tesekkur ederim🥰

• Imu bunu beğendi.

ozlem_d 1 hafta giymesini gectim 1 gun giymesine raziyim , hastanede olsun yeter eve gecince ben uc ayliklara gecerim artik 😅insallah olur tesekkurler cevap icin🥰

mommysbrids ya saglikli olsun ne olduguunun onemi yok ben doktora da sordum hastane cikisi olur mu olmaz mi diye doktorum bilmiyorum deyince korktum yani 😅😅

hunilimom bilmiyorum ki doktorun dedigi olcum bu , belki fazla olcuyodur oyle oluyormus ya fazla olcup dogumda farkli cikiyomus, ben yine 50likleri goturcem yani olur insallah :)

findiklibadem benim oğlum 53 cm 3.500 kilo doğdu. Normalde doğumdan sonra bebekler kilo verir o 3 günde aksine kilo aldı hemen büyüdü ilk aldığım Yenidoğanları ne yazık ki 30 gün felan giydirdim hep 3 aylıkları 3-6şarı giydirmeye başlamıştım. Şimdi kızım olacak o biraz minyon abisine göre ama yinede küçük bişey almadım 3 4 parça hariç gerisi abisinin bi ton giyemediği kaldı cinsiyet çok belli olmayanları giydiririm😂

Hazasel maşallah 30 gün çok iyi bence ben 1 gün giydirebilsem şükredicem ama bu postu gören okuyan olursa sakın yenidoganları cok cok almasın olmama ihtimali varmış görsün😂

findiklibadem yeğenim 54 cm doğdu ama yenidoğan her şeyi giyindi. Doğumdan sonra 2 cm daha uzadı ama kıyafetleri giymeye devam etti. Kısa sürede olsa giyiniyorlar alınanları canım