findiklibadem patikli tulumlar belki sıkıntı olur biraz ama altlı üstlü takımlar olur bence ya
36. Haftada boyu 54, napicam
- Düzenlendi
findiklibadem Benim oğlum 54 cm doğdu. Bir müddet giydi 50 cm kiyafetleri 1 hafta falan. Ama çok şey almışız çoğunu hiç giyemedi. 50 cm’ler yaninizda bulunsun hastanede giyer ama daha sonrasi icin 3 aylık kıyafetler alın.
findiklibadem banada 52 cm demislerdi ilk kizima endise etmistim olmaz yenidoganlar diye ama bi dogdu 47 cm 😂
Yanlış ölçüm yapilmis hep yani 2-3 farkli doktor hep uzun demisti kizima hatta kilo olarakta 3667 dediler dogumdan tam 2 gün evvel ama 2745 dogdu minnacik🥲🥲
gunesligun cok tesekkur ederim🥰
tontonhanim amin insallahh😍
Imu Patik kismini kesicem bu devirde surekli yeni yeni alma imkanim yok ki ama hastane cikisini dogumhaneye veriyoruz ya dogumhanede yavruma olmazsa diye korktum 🥲ama olur demisler o yuzden aldim yine de cantaya koydum uc aylikta koydum hangisi olursa 😅 tesekkur ederim🥰
Papatyamm1 patikli almisim herseyi hic dusunememisim patiksiz nerdeyse yok desem yeridir , patikleri kescem artik 😅
ozlem_d 1 hafta giymesini gectim 1 gun giymesine raziyim , hastanede olsun yeter eve gecince ben uc ayliklara gecerim artik 😅insallah olur tesekkurler cevap icin🥰
mommysbrids ya saglikli olsun ne olduguunun onemi yok ben doktora da sordum hastane cikisi olur mu olmaz mi diye doktorum bilmiyorum deyince korktum yani 😅😅
findiklibadem bence giyer ya benim oglum 52 dogdu, aldigim yenidoganlar uzun geliyordu. 2 3 aylik olana kadar giydi. Seninkide 1 ay giyer ama giyer bence
findiklibadem patik kısımlarını kesip dikiş attırabilirsin ziyan olmasın içinde de kalmasın giydirirsin
findiklibadem evet canım benim ki de 4300 55 cm doğdu hiçbiri olmadı o takımların
iremcannn1907 dogumhaneye verdiginiz takim olmayinca bebege ne giydirdiler
taninmayananne oldu diyen var olmadi diyen var cogunluk oldu demis insallah olur
suledemrrr patik kisimlari kesip giydircem
Su ekonomide bu sart 🥰😅
findiklibadem giyiyorlar ama en fazla bir iki d efa giyer doğru ölçüm olduğuna emin miyiz
hunilimom bilmiyorum ki doktorun dedigi olcum bu , belki fazla olcuyodur oyle oluyormus ya fazla olcup dogumda farkli cikiyomus, ben yine 50likleri goturcem yani olur insallah :)
findiklibadem ultrason kağıdı verdi mi size orda yazar aslında bende çok merak ettim eşin de sende uzunmussun
hunilimom ultrasonda nerde yaziyo ben goremedim kendi agziyla soyledigini biliyorum doktorun bitek :D
findiklibadem fl yazan yer onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor