findiklibadem hunilimom bilmiyorum ki doktorun dedigi olcum bu , belki fazla olcuyodur oyle oluyormus ya fazla olcup dogumda farkli cikiyomus, ben yine 50likleri goturcem yani olur insallah :)
hunilimom findiklibadem ultrason kağıdı verdi mi size orda yazar aslında bende çok merak ettim eşin de sende uzunmussun
findiklibadem hunilimom ultrasonda nerde yaziyo ben goremedim kendi agziyla soyledigini biliyorum doktorun bitek :D
Hazasel findiklibadem benim oğlum 53 cm 3.500 kilo doğdu. Normalde doğumdan sonra bebekler kilo verir o 3 günde aksine kilo aldı hemen büyüdü ilk aldığım Yenidoğanları ne yazık ki 30 gün felan giydirdim hep 3 aylıkları 3-6şarı giydirmeye başlamıştım. Şimdi kızım olacak o biraz minyon abisine göre ama yinede küçük bişey almadım 3 4 parça hariç gerisi abisinin bi ton giyemediği kaldı cinsiyet çok belli olmayanları giydiririm😂
findiklibadem Hazasel maşallah 30 gün çok iyi bence ben 1 gün giydirebilsem şükredicem ama bu postu gören okuyan olursa sakın yenidoganları cok cok almasın olmama ihtimali varmış görsün😂
Bebismucize findiklibadem yeğenim 54 cm doğdu ama yenidoğan her şeyi giyindi. Doğumdan sonra 2 cm daha uzadı ama kıyafetleri giymeye devam etti. Kısa sürede olsa giyiniyorlar alınanları canım