Gny18 Meleklerim00 evet canım sezeryan. Bebeğin biri tersti ama doktor istersem normal doğum yapabileceğimi söyledi ilk doğum normal olduğu için bebeği döndüre bilirim dedi. Ama riskleri de söyleyince korktum sezeryan oldum.
avakado7 Lierac, La Roche Posay Lipikar Baume(cildim çok kuruduğu zaman) kullanıyorum. Oksapar yaptığım için göbeğime morluklar için de Arnica Jel kullanıyorum. Çatlar mıyım bilmem. Çok düzenli sürmüyorum.
balkizinbebegii 1bilqe_ bio oil bitkisel olanını kullanıyorum şuanda güzel nemlendiriyor şuanlık bişey yok 16. Haftadayım Karnım büyümeye başladı belki ileride yetersiz kalabilir. Ek olarak Hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum
Cvkhll 1bilqe_ Ham kakao yağı kullandım kiloluda olmama rağmen bi tane çatlağım olmadı 38.Haftama giricem
Hasretay 1bilqe_ bol bol su içmeni tavsiye ederim kilona dikkat etmelisin ve kakao yağı öneriyorum canım 36 haftalık hamileyim sıfır çatlak
yabadabaduu 1bilqe_ valla toplasanız 1 ay belki yağ kullanmışımdır hindistan cevizi yağı almıştım baya nemlendiriyor. Allaha şükür 36. Haftaya giricem hiç çatlamadım bundan sonra olurmu bilmiyorum🥺 yağ krem kullanmayı sevmiyorum 😄
Setenay-inci Nskyhn eczacı da olmaz dedi internette araştırdığımda da gebelikte kullanılmaz diye okudum
yaramisa 1bilqe_ arkadaşlar ne kullanırsanız kullanın vücudunuz çatlamaya elverişli ise hiçbişey fayda etmiyor. İlk doğumumda doktorum böyle söylemişti. Çatlak kremim yurtdışından gelmişti ona rağmen çatladım. Oğlumdan hatıra kaldı 🤷🏻♀️❤️
ssedadess Babytwo2 tam zamani bu zamanlar simdiden basla bence aksatmadan kullan umarim faydasini gorursun ☺️
Meleklerim00 Gny18 banada normal olabilirsin ama ikizler %80 sezeryan olur çünkü riskli dedi benimde ilk cook korkuyorum sezeryandan o süreci anlatirmisin rica etsem nasıl oluyo
dndmstf doktor suyun çok dedi bebekte 2hafta önden gidiyor dedi şeker olanilirmiş cuma günü şeker yüklemesi ne gitcem daha önce böyle bir şey olan var mı
Setenay-inci dndmstf gelişimi öndeydi ama suyum normaldi yine de yaptırdım şeker yüklemesi öğlene kadar aç kalıyorsun tek sorun bu oluyor ama mutlaka yaptır İÇİN rahat etsin