Meleklerim00 Gny18 banada normal olabilirsin ama ikizler %80 sezeryan olur çünkü riskli dedi benimde ilk cook korkuyorum sezeryandan o süreci anlatirmisin rica etsem nasıl oluyo
Gny18 Meleklerim00 canım etiketledim seni hastane macerama 😀 ordan okuyabilirsin ekstra sormak istediğin bişey olsa yine sor seve seve cevaplarım. Korkmana hiç ama hiç gerek yok bende canı aşırı tatlı, acı eşiği 0 larda biri olarak yazıyorum evlatlarını kucağına alınca hepsi geçiyor en geç 2 güne toparlanıyorsun 🥰
Setenay-inci Nskyhn eczacı da olmaz dedi internette araştırdığımda da gebelikte kullanılmaz diye okudum
Setenay-inci dndmstf gelişimi öndeydi ama suyum normaldi yine de yaptırdım şeker yüklemesi öğlene kadar aç kalıyorsun tek sorun bu oluyor ama mutlaka yaptır İÇİN rahat etsin
dndmstf Setenay-inci Setenay-inci erken doğum riski falan var dedi cuma günü nasip olursa yaptırcam inşallah her şey yolunda gidiyordur
ldyarse 1bilqe_ İlk aylar hindistan cevizi yağı kullandım 20 haftada lierac kullandım bitene kadar şimdide madecassol kullanıyorum genetikmidir bilmem 31. Haftadayım henüz göbeğimde çatlak yok ama bacaklarım çatladı hamile kalmadan öncede vardı bacaklarımda zaten
Setenay-inci dndmstf inşallah 🙏 şeker çıkarsa da dert etme diyet falan uygulanıyormuş önemli olan şeker var mı yok mu bilmek
Bebegim6636 Bende hiç çatlama olmadı nedense 🤣🤣🤣🤣 bir haftaya kadar doğum olacak ya hiç çatlak falan yok
Gnshusna İlk gebeliğimde kakao yağı ve badem yağı sürmüştüm hiç çatlağım olmamıştı çok şükür🤲🏻Bu gebeliğimde hint yağı,avokado yağı ve hindistan cevizi yağını karıştırdım sürüyorum