hulyadem-01 1bilqe_ bu biraz genetik oluyor açıkcası ben benek yağı kullandım bir de badem yağı 33. Haftama gireceğim henüz birşey yok çok şükür
Rabia04_09 Deletedmom_7 Ben günde iki üç defa sürdüğüm bile uluyordu çünkü çok kuru bir cildim vardı ona rağmen hiç çatlamadım valla
Hande123- 1bilqe_ 12. Haftadan beri kakao yağı sürüyorum her gün mutlaka,bazı günler sabah akşam.Şuan 36+5 teyim çatlamadım
Ekka Sevdesh ay bende de oldu bence hamilelikten çünkü daha yağ kullanımına başlamadım göbeğim küçük küçük tüy dolu 😂😂
Zeynepbsk 1bilqe_ doğal annelik sayfasındaki eczacı kantaron yağı shea yağı öneriyor ama çatlak genetikmiş yani olacağı varsa önüne geçemezsin
Eda_46 1bilqe_ krem miş badem yagiymis hikaye size garanti bir şekilde hindistan cevizi yağı öneriyorum bu kadar 👍🏻👍🏻👑😊ve ek olarak kantaron.. onarıcı yapısı fazla
Tugba_oglum 1bilqe_ bio oil ve vazelin kullanıyorum günde bir kere sürüyorum. Hızlı kilo aldığında ani çatlaklar oluşuyor ama düzenli kullanımda derin çatlak olmuyor
Berelfgun 1bilqe_ ben lierac kullanıyorum ama inanın bu tamamen sizin derinizin elastikiyetiyle alakalı birde iç karın kapasitesi krşılıyorsa bebişi taşımayı deriye yük az biniyo ve çatlama olmuyor tamamen şans😊
NFK54 1bilqe_ 12. Haftamdan itibaren düzenli kullanamasamda bioil kullandım ve etkisi çok güzel nemlendirmesi felanda çok iyi çatlağım da yok şuan için 29+2 deyim
MucizeAnnesiiH Umran3428 kuzum gunde bir kere nemli kalmam için yetiyor bana kuru bir tenim olmadığı için uzun sure nem yetiyor. Ama sen bulundugun yerin sıcaklığına teninin kuruluğuna göre tercih edebilirsin gunde iki kere kullanmayi
annesinin_alparslani Nskyhn benimde göğsümde 3. Aydan itibaren mi ne bı yara var geçmek bilmedi em son kantoron yağını önerdiler onu aldım kullandım düzenlide kullanmıyorum gerçi ama eskisinden daha iyi ama hâlâ geçmedi tam