1bilqe_ ikiz bebeklerimi doğurdum çok şükür çok kocaman göbeğim vardı hiç çatlamadım diye bilirim. 20 ci haftadan medikal vazelin kullanmaya başladım doğurmama 1 hafta kalana kadar. Bu birazda genetik canım.

Hiç pahalı kremlere para harcamayın, zaten araştırırsanız görürsünüz çatlama olayı tamamen genetiğinizle alakalı. En en pahalı kremleri kullanıp çatlayan bir sürü tanıdığım var, krem yag vs. Hıc bırsey kullanmadan tek bir çatlaksız doğuran arkadasım da var. Bütçenize uygun herhangi bir nemlendirici kullanın, booool boool suyunuzu tüketin. Zaten olması gerektiği gibi paketli gıdalardan uzak durup sebze meyve ağırlıklı beslenırseniz min. Hasarla geçirirsiniz. Tüm doktorların dediği aynı şey, cildin güzel olması nemli olması önce içerden başlıyor.

Sevdesh ben daha karnıma krem kullanmadan önce ufak tüyler çıkmaya başlamıştı, hormonlardan oluyor kesinlikle , doğumdan birkaç ay sonra hemen lazerle halledicem hiç sevmem kılı, tüyü 🤮😅

1bilqe_
        Çoğu arkadaşım dünyanın parasını verip en iyi çatlak kremini aldıkları halde çatır çatır çatladılar😂
        Ben annemin kullandığı bi ürünü kullanarak hiç biri şekilde çatlamadım ve hamile olduğumu duyar duymaz kullanıma başladım taa ki doğum sonrasına kadar karnım eski haline dönene kadar. Bildiğimiz bebekler için kullanırlan johnsons baby vücut yağı kullandım

1bilqe_ çatlaklık biraz da genetik yapıyla alakalı aslında kiminin çatlıyo kiminin çatlamıyo kremlerle alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum ama bana soracak olursanız ilk gebeliğimde çatlağım olmadı hiç şuan da 34+4 haftalık hamileyim şuan çatlağım yok ilkinde de şuan da da kullandığım laventin çatlak yağı var kullanıyorum birde badem yağı nemli kalması için 🙃✨

1bilqe_ günlük 3-3,5 lt suyumu içtim pilates yaptım uraw çatlak kremi bebe yağı hepsini kullandımm ama kalçam iç bacağım çok çatladı genle alakalı yani ama karnımda henüz yok 35 haftalık gebeyim

1bilqe_ bioil kullanıyorum genelde kantaron yagı. lireac çok önce almıstım fiyatı ucuzken suan almam 😂 yağlar daha iyi bence yumuşatıyor catlamadım daha inş catlamam

Kokusu çok güzel değil ama tatlı badem yağı önermişti doktorum ..