Ysn suyu çok içiyorum zaten ama demek ki tuz atmasam bile yediklerimdeki tuz miktarı çok etkiliyor 😔
Şişiyorum 🐡
Bsrakyc59 bende öyle demeye basladım baştan beri böyle olsa ölürdük heralde :)) Baştan beri kusması olanlara allah yardım etsin valla :)
secilertu ben de 39.haftama girdim bugün ve ilk defa 1 haftadır yüzüm gözüm elim ayağım şiş ve inmiyor inmeyen bir şişlik eklem ağrıları da cabası... Onun öncesinde ara ara el ve ayaklarım şişmiş ti ancak soğuk suyla yıkayıp eller ve ayaklarımı havaya kaldırıp dinlenince geçiyordu size tavsiyem de bolca dinlenin asıl zorluk son haftalarda :(((
Aseliminannesi18 çok sağ olun tavsiyeleriniz için inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi bitmiş ne güzel darısı da bana 😊
Sil12 ben de bir anormallik olduğunu düşündüğüm için sormuştum zaten siz nelere dikkat ettiniz şişmemek için bir tavsiyeniz var mı ?
secilertu tuzu azalt canim ve zorla su içme tuz cok tüketiyorsan vücudundaki tuz duyu tutuyor ve şişlik oluyor
Gulperi02 çok sağ ol canım bugün hiç tüketmedim tuz bakalım sürekli ayna önünde takipteyim şimdilik bir sorun yok 😊
Duranb çok teşekkür ediyorum elimden geldiğince yapacağım 👍🏻😊
Minnakelifim03 al. Enden de okadar 26 haftadayım 15 kilo aldım
8 gün sonra
- Düzenlendi
secilertu yüzünde şişlik varsa bir doktoruna danış. Ben 18 kilo falan aldim ama oyle asiri bir sislik yok yüzümde. Gecen gebelik tansiyon cikti bende. Doktor gebelik zehirlenmesi olabilir ama gebelik zehirlenmesi yuzun falan şişerdi oyle bir belirti yok demisti. Ordan animsadim. Olcak diye bir sey tabi korkmada. Sen bir sor doktoruna yinede yuzum sisti cok falan diye. Tedbirini al.
Sil12 çok teşekkür ederim tavsiyelere uymaya başladım çok şükür bir kaç gündür sorun kalmadı 😊
Nishaa yoo hayır aksine hiç aşermedim 😊 ama tavsiyelere uydum tuzu elime bile almıyorum ve suyu da arttırdım çok şükür bir kaç gündür sorun yok çok teşekkür ediyorum 😊
Tosbik 😁 benim de 38 olan ayaklar 39 oldu 40 olma yolunda ilerliyor 😁 bakalım hamilelik sonuna kadar kaç numarayı zorlayacağız 😁
iremby kontrolüm haftaya inşallah soracağım soruların en başına ekledim umarım kötü bir şey yoktur tuzu kestim suyu arttırdım bir kaç gündür sorun yok gibi ama yine de sorayım teşekkür ediyorum 😊