Edaaa7166 ben de suyu çok içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama demek ki yetmiyor diye düşünüyorum 🤔 hamile olduğunu bilen insanların direk yüzün şişmiş demesi daha çok etkiliyor zaten acaba kötü bir durum mu bu diye 😔 inşallah sıkıntısız geçiririz sizin az kalmış darısı da bana inşallah
    laras21 zayıf biri de değilim ama demek ki aldığım kilo direk yüzüme mi vuruyor anlamadım 😁
      secilertu kske bnmde yuzume vursa aldigim kilolar😂 vucudum koca bir dev gbi oldu yuzum
      zayif kaldi hic kilo almadi😂 35 hftaligim 47le hamile kaldim suan 68 kiloyum🤦🏻‍♀️
        Ysn aslında daha önce yoktu bu hafta başladı diyebilirim. Hafta içi bir baktırayım inşallah kötü bir şey yoktur
        • Ysn bunu yanıtladı.
          laras21 😁😁 basenlerim kalçam ve göbeğime aldıklarımı saymazsak sadece yüzüme diyelim 😁😁 siz sona yaklaşmışsınız ne güzel az daha dayanın elbet gidecektir Doğumdan sonra 👍🏻 Daha bana çok var bakalım sonumuz ne olacak 😊 58 ile başladım 64 ile yola devam 😂
          deletedmom503 daha çok dikkat edeceğim canım çok sağ ol suyu bol içerim zaten de demek ki yediklerime çok dikkat edemiyorum 😔
          tuz turşu cok yuzlu peynirler cips hazir pakette olan abur cuburlar tuzlu cekirdekler hatta kendi salatama tuz atmadan ayirdigim zamanlar oldu vs daha cok var internetten bak istersen ve cokca su tuket ben cok dikkat ettim basindan beri sukur elim yuzum hic sismedi
            secilertu yüzünüzdeki şişlik belirginse bi kan vermenizi tavsiye ederim ayaklarda olması normal ama yüzünde be ellerinde olursa hemen gel demişti bana doktorum kanda proteine bakıyorlar bu gibi belirtiler olduğundan
              secilertu bnde 31. Haftadayım canım 8 kilo aldım son 1 haftada şiştim burnum falan ama dikkat etmiyorum buara yrn tekrar başlıcam dikkat etmeye dikkat etmeynce şişilio sanırım.. ekmek pilav tatlı tuz bunlardan uzak durmak lazım..
                secilertu böyle anı ödemler preeklamsiyi düşündürür siz idrarda protein ve tansiyon takibi yapin Allah sifa versin
                  Kocozge anladım çok teşekkür ederim geçen hafta detaylı kan tahlili yapıldı sadece hemoglobin 10.8 düşük diğerleri normal denmişti ama tekrardan gidip özellikle yaptırayım
                  Bsrakyc59 evet evet sanırım şiştikçe hissediyorum hamileliği 😊 inşallah sorunsuz geçiririz Rabbim sağlıcakla getirsin dünyaya meleklerimizi de biz anne olarak katlanırız her şeye 💕
                  RmeysaAkba ben de çok içerim suyu zaten en az 2 litredir içtiğim hatta suyu içtikçe bile şiştiğimi hissediyorum ama bakalım ne olacak 😔
                  GokceGenc ben de dikkat edeceğim tuzu kullanmamaya özen göstereceğim inşallah faydası olur 😊