Aysegul_9518 devlette acilden giriş yapıp gebelik şüphem var derseniz yapiyolar
Kızlar devlet hastanelerinde hamilelik için kan testi yapılıyor mu
Aysegul_9518 almıyorlar devlette.. acilde ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için almışlardı ama normalde almıyorlar ya polikliniğe randevu almanız lazım yada sağlık ocağına gitmeniz lazım
Aysegul_9518 ben ilk kan verdiğimde sağlık ocağına gittim ikinciye hastaneye gittim acilden ama polikliniğe yönlendirdiler orda kan verdim ama baya bekledim beta değerini öğrenmek için
Ben gecen ay gittim devlete. Neden saglik ocagina gitmediniz dedi. Saat 10dan sonra kan almiyolar dedim. Gerçektende oyleydi. Doktorum antibiyotik verdi. Gebelik suphem var. İlaci kullanmaya korkuyorum dedim. Hemen yaptılar. Pembe yalandan birsey olmaz🙈☺️
Aysegul_9518 Almıyorlar, sağlık ocağı yardımcı oluyor ama :)
Aloneanqel evet öyle diyorlar ona göre gideyim dedim bende, teşekkür ederim ❤️
Eddakayaa öyle mi çoğu kişi sağlık ocağına yönlendiriyor dedi ama cevabınız için teşekkür ederim ☺️
zamaneannesi80 anladım çok teşekkür ederim ❤️
Mekklc çok teşekkür ederim cevapladığınız için ☺️
Eddakayaa ben de böyle söyledim ama almadılar. Sağlık ocağına git dediler 🤷🏻♀️ Belki de kişisel insiyatiflerine kalmış bir durum tamamen
Melisduman yaa ☺️ valla neden almıyorlar anlamadım ama doluluk olmasın sağlık ocakları var nasılsa diye düşünüyorlar sanırım 🥰
Perihan2727 teşekkür ederim cevabınız için ❤️
Aloneanqel en iyisi direk özele gitmek o zaman sağlık ocağında ertesi günü çıkıyor galiba sonuç ☺️
Böyle şeyler için acili meşgul etmek doğru gelmiyor.
Aysegul_9518 ben acilde kan testi yaptırdım,yarın saate çıktı değerler, muayeneden değil direkt sekretere dedik gebelik testi istiyoruz diye
Aysegul_9518 evet bende özelde vermiştim 1 saate çökmüştü. Sağlık ocağı saat 10 a kadar alıyormuş birde 💁🏻♀️
Aysegul_9518 sabah 9 gibi sağlık ocağında olun orda yapılıyor bazı devlet hastaneleri bazen sıkıntı oluyor bende gitmiştim yapmaya yapmadan geri geldim
Aysegul_9518 evde test sonrası devlet hastanesinde dahiliye gitmiştim. beta değerime baktırmak istiyorum demiştim direkt yardımcı oldu. sonucumuda e-nabızda görüntüleyip emin olmuştum hamileliğimden
Aysegul_9518 karnım ağrıyor iyi değilim gözüm kararıyor diyince alıyorlar ben devlette yaptırdım testimi karnım ağrıyor dedim direk kan alıp her şey içinde baktılar gebelik çıktı