pnds Aysegul_9518 evde test sonrası devlet hastanesinde dahiliye gitmiştim. beta değerime baktırmak istiyorum demiştim direkt yardımcı oldu. sonucumuda e-nabızda görüntüleyip emin olmuştum hamileliğimden
050218Ybmety Aysegul_9518 karnım ağrıyor iyi değilim gözüm kararıyor diyince alıyorlar ben devlette yaptırdım testimi karnım ağrıyor dedim direk kan alıp her şey içinde baktılar gebelik çıktı
Aysegul_9518 050218Ybmety çok teşekkür ederim bi deneyeyim olmazsa tabi ki ya sağlık ocağı yada özel hastaneye müracaat ederim 🌺
Eddakayaa Aloneanqel onu bilemiyorum 🥴 ben hep o şekilde kan verdim hiç geri cevirmediler yani farklı devlet hastanelerinde de verdim her söylememde betama bakıldı
Aysegul_9518 SunnyG böyle şeyler? Derken, sizin için bir önemi yoktur hamile olmanın içinde bir can taşımanın da bizler için var demekki, heyecanlı olup bir an önce öğrenmek istemenin neresi yanlış hanımefendi ?
Aysegul_9518 0Mucize aaa öyle mi yapılıyor o zaman hastaneden hastaneye farkta olabilir tabi, bilgi için teşekkür ederim 🌺❤️
Aysegul_9518 Momy_eyyuptalha teşekkür ederim , bilgi verdiğiniz için öyleymiş 10a kadar alımıyormuş sağlık ocağında 🌺
Naz_1648 Aysegul_9518 benim testim pozitif çıktı diye gitmiştim devlet hastenesine hemen ultrasondan baktı kese oluşmuş dedi bir hafta sonra çağırmıştı kalp atışına bakmak için. Ozaman kan testi yaptı idrarla. Yani kadın doğuma gidin belki kese oluşmuştur
Aysegul_9518 Naz_1648 doktor arayışındayım şuan, bulur bulmaz gideceğim hemen 🌺 cevabınız için teşekkür ederim ❤️