RabiaVera ben bir ay sonra başlarım ufak ufak eşim toplu yapalım diyor çünkü ama gittiğim yerlerde beğendim şeyleri alırım iste

Ebrumurat123 bende öyle yapmayı düşünüyorum çoğu şeyi toplu alcam sonrasında ufak tefek şeyleri de gördükçe hoşuma gittikçe alırım hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Syd53 ya benimde şubat başı alsam diyorum 2 ay giycek giymicek baktım 350 falandı hmde bi de benimkiler ikiz. 2 ay giyilecek bir şeye o kadar vermek istemiyorum galiba yaa 😞😞

Asyabuse aynen öyle bende o düşüncedeydim ama almakta gerekiyor.. bir de bu tulum gibi kundak tarzı olanları var onlara bir bak istersen canım

RabiaVera bende şubatın ilk yada ikinci haftası gibi nasipse
      10 aylık bebeğim olduğu için ve bu hamileliğimdede cinsiyet aynı olduğu için oğluma aldığım her şey kullanacağım Allah izin verirse cok kalın şeyler almadım ama tavsiyem bolca uzun kollu zıbın ve pamuklu patik taytlar alın zaten 40 çıkana kadar eldiven şapka üstüne de yelek iç kısmı cok kalın olmasına gerek yok

Asyabuse indirim oluyor onun takip edin isterseniz 2. Bebekler de masraf daha çok allah yardımcınız olsun

RabiaVera nasip olursa benimde 12 şubat gözüküyor doğum,demek istediğini ben anladım. Kalın yünlü bir tulum tercih ettim ben doktora falan götürürken giydirmek için. 0-3 ay aldım 3 ay kadar kullanırım diye düşünüyorum. 3-6 da alabilirsin almayı düşünüyorsan ❤️