Merhaba hanımlar.Nasipse Şubatta doğumum olacak Şubatta doğum yapacak anne adayları ve daha önce Şubat ayında doğum yapmış anne adaylarından bilgi almak istedim. nasıl alışveriş yolu izlediniz ya da izlemeyi düşünüyorsunuz? Mesela kışlık olarak neler alacaksınız yazarsanız bana da fikir olur şimdiden teşekkür ederim😊
Şubat ayında doğum yapacaklar...
RabiaVera benim de dogumum subatin ilk haftasi allah izin verirse. Ben bir ay sonra kiyafet alisverisine baslamayi dusunuyorum ve en fazla 5-6 ayliga kadar kiyafet alicam tam kislik sezon gelsin diye bekliyorum. Buyuk esyalar icin de indirimleri takip ediyorum canim ama henuz bisey almadim sadece annem 2-3 kat yenidogan aldi o kadar
Kızlarr ben de şubat ilk haftası. Her ay maaşımdan kenara bir şeyler koyup alıyorum. Ben çok kalın şeyler tercih etmeyeceğim zıbın, patikli tayt, üstüne de patikli tulum giydireceğim. Zaten kundağı battaniyesi eldiven bere çorap olacak. Bizim binada altta yaşlı üstte çocuklu oturduğu için biz açmadan bile cayı cayır yanıyorduk. Ev sıcak olduğu için kalın şeylere yönelmiyorum :)
Cherry95 o zmn kiyafetlerini simdiden aliyosundur. Acikcasi bilmiyorum usumesinden cok korkuyorum bebisin o yuzden kalin esyalara yonelicem sanirim
mommytobe_ azar azar alıyorum :) şimdilik 5 tulum 4 zıbın iki battaniye banyo havlusu var. Gerisi ise oyuncak ana kucağı vs.
RabiaVera benimde 22 Şubat tahmini doğum. Benim alışverişim bitti bile 😁anneannemiz sagolsun neler aldı hiç bilmiyorum ama genelde tulum tarzı değilde alt üst ikili takım çok abartmamak lazım ama çok çabuk büyüyorlar ve battaniyeye sarılacak zaten üşür diye korkma canım birde yelek vs örüyor sağolsun
Cherry95 teşekkür ederim cevabın için canım. Peki mesela bebislerimiz 3-4 ay kış görmüş olacak dışarıya falan çıkarırken giydirmek için ne almayı düşünüyorsun. Hani böyle kalın tulumlar oluyo adını hatırlayamadım ondan mı yoksa mont mu düşünüyorsun 😊
Cherry95 teşekkür ederim cevabın için canım. Dışarıya çıkarirken giydirmek için ne almayı düşünüyorsun. Sonuçta 3-4 ay hemen hemen kış görecekler bebişlerimiz buranın kışı çetin geçiyor arabamızda yok kalın tulum alıyım diyorum hani var ya böyle yünlü mont gibi ama boydan onlarda baya pahalı üç ay giyecek hemen hemene.. büyük beden mi alsam yoksa üç aya kadar olanlarından mı alsam kararsız kaldım
RabiaVera 3-6 almalısın tulumu bence 🥰
Aylin355 evet bende öyle düşünüyordum üç ay için o kadar hem pahalı şeylere hemde hemen küçülecek fazla giyemeyeceği şeyler almak istemiyodum ama bu aralar kafama takıldı arabamız yok kontrollere falan giderken giydirmek için bişeyler almam gerekecek diye kararsız kalıyorum
RabiaVera Ocak 2. Hafta 0.3 al 3.6 ay al kuzum uzun kollu olarak ev zaten sıcak dışarısı için tulum al. 15-20 eksik parçam kaldı kıyafetleri vs bitirdim 2. Gebeliğim 2 aya da tamamlarım onları 30 olunca herşeyi bitsin istiyorum
cansualisa teşekkür ederim canim cevabın için bende bir daha ki aya başlamayı düşünüyorum ilk gebeliğim tecrübem yok o yüzden bilgileri toparlayıp ona göre hareket ediyim diyorum😀
Aylin355 teşekkür ederim cevaplarınız için 😊
Şubatın sonuna denk geliyor doğumum çocuğumun daha bir zıbını var 😂
Ebrumurat123 benimde Şubat’ın ortalarına al benden de o kadar 😀