Kızlar ben 17+0 günlük gebeyim ,günlük 1 tane Beypazarı maden suyu içiyorum , her zman değil arada bir içine 3-5 yeşil nane buz ve limon atıp tatlandırıyorum o şekilde içiyorum , naneyi her zaman kullanmıyorum ama , bazen de sadece 1 dilim limon atıyorum öyle içiyorum , az önce bir arkadaşım bu detoks suyu sayılır limonlu falan düşüğe sebep olur içme dedi olur mu ki? Kontrole gittiğim de doktoruma soracağım da bilgisi fikri olan var mı?
MADEN SUYU ???
Sanal_koala00 canım ben limon yiyorum kahvaltıda sıcak suya bal limon ekliyorum onu içiyorum
Googledende baktım aşırı aşırı olmadığı müddetçe sıkıntı yok hatta gebelikte kabızlığı engelliyor limon yazıyor doktora sorunca banada yazarmsn
hayallliiim ya bende öyle çok aşırı yemiyorum aslında dediğim gibi en fazla maden suyunun içinde 1 dilim o kadardan da bişey olacağını sanmıyorum açıkcası🤷🏻♀️ tabi ki canım yazarım
Sanal_koala00 benim doktorum limon suyu 1 tane icebilirsin dedi maden suyu da çok faydalı
Kızlarrr📌📌
yanikkozaanne maden suyu içiyorum da bazen sade bazen limonlu ay ne bilim korkuttular beni de
Sanal_koala00 yok ya korkma dediğim gibi limonlu su icebilir miyim diye sormuştum 1limon suyu ister maden suyuna ister normal suya koy iç demişti
yanikkozaanne teşekkür ederim canım 😌
Maden suyu olarak Kızılay Erzincan ı için Magnezyum içerikli olarak diğerlerine göre daha zengin. Beypazarı mineralli su sanırım. Magnezyum hamile bir kadın için en önemli şeylerden biri vucüt ağrılarını alır 🌸
Limon C vitaminidir. Maden suyu da magnezyum mineral bakımından zengindir.
Düşüklere sebep olan, bitki çaydır ada çayı gibi, ve bazı detox kürleri gibi, maydonoz suyu gibi.bunları tüketmedikten sonra sorun olmaz..
Herşeyin fazlası zarardır. Bunu içerkende dozun da için genede😉🌸
Sanal_koala00 sade maden suyuna limon sıkıp içebilirsiniz diyor doktorlar arkadaşınızın söylediği doğru değil ben ilk aylarda limonu kabuğuyla beraber yedim ben.
Sanal_koala00 düşüğe mi asıl vitamin alıyoruz ondan ki şöyle de bişey var doğru değil şuan dediğim fazlası yani ama ben limonu kabuğunu soyup mandalina yer gibi yiyorum sen düşün tuzlayıp da yiyorum he içindeki vitaminlerden bı içimi rahatlatıyor um tabi fazlası illa zarar herşey gibi ama hiç sinirlandirma yapmıyorum kendime valla
berceste5155 ay aha benden bende öyle yapıyorum tabi nadir de limonu yiyorum çok güzel oluyoe ah olsa da yesem yemedim ne zamandır 😂😂
Eldgrn yazarken benimde ağzım sulandı 😂😂 tuzlu tuzlu yiyesim geldi
berceste5155 valla benim de ya sıkıntı yemekte değil sıkıntı yetmemesinde yani 1 yedin 2. Çıktı istiyor bünye 😂😂 boşa demiyorlar insanın ilk gözü doyacak diye
Sanal_koala00 sade maden suyunun çok faydası var günde 1 tane mutlaka içilmesi gerek dedi doktorum bende sevmezdim sade sodayı ama içince alışıyorsun
Eldgrn aynen öyle bir de son haftalarda vücudum iyice şişti bir de tuz yersem balon gibi olurum
berceste5155 ben daha 17+4 üm yolumuz uzun ödem olmadığı için kafama dank etmiyor çoğu set başa gelmeden anlamıyorum valla ondan sınır koyamıyorum kendime v
Eldgrn sizin daha erkenmiş ben 39+2 oldum