berceste5155 ay aha benden bende öyle yapıyorum tabi nadir de limonu yiyorum çok güzel oluyoe ah olsa da yesem yemedim ne zamandır 😂😂

berceste5155 valla benim de ya sıkıntı yemekte değil sıkıntı yetmemesinde yani 1 yedin 2. Çıktı istiyor bünye 😂😂 boşa demiyorlar insanın ilk gözü doyacak diye

Eldgrn aynen öyle bir de son haftalarda vücudum iyice şişti bir de tuz yersem balon gibi olurum

Sanal_koala00 şöyle ki limonun kan sulandırıcı özelliği var, benim doktorum özellikle hergün limon yiyebileceğimi söylemişti . Ve maden suyu içmeminde tansiyon düşüklüğümü vs dengeleyeceğini söyledi . O yüzden abartılmadan içilebilir ki zaten abartmıyosunuz da söylediğiniz kadarıyla

ZeynepSmommm1 Beypazarı alıyorum sürekli içerisinde yeterli miktarda magnezyum var doktorum da Beypazarı iyi demişti yine de yorumunuz için teşekkür ederim 😌

Eldgrn valla canım dediğin gibi karın dolusu da yemiyoruz ne olacak ay bir limondan

Ben de sade maden suyu içemiyorum malesef daha çok şişiriyor beni. Churchill yaparak içiyorum bilmediğimden de çok yapamıyorum ama midem bulanınca falan iyi geliyor haftada bir yada iki kez içiyorum ilk dr muayenesinde sorcam bunu en çok merak ettiklerimden

Sanal_koala00 düşüğe sebeb olurmu bilmem ama zararlı oldugunu biliyorum sadece sade soda Günde 2 tane icebilirsin sqde icine bisey koymadan demisti dktorum

Sanal_koala00 doktorlar kilolarca tüketmediğiniz sürece sıkıntı olmaz diyor tabi limonun kan cıvıltıcı özelliği olduğunu unutmayın bir hastalığınız falan varsa dikkat edin