Biroglanannesiii aa rusça biliyormuşsunuz ne güzel, ben de rusyadayım. burada şeker yüklemesi yapmıyorlar. ultrasona bile 3 kere girebiliyorsunuz. bayılana kadar normal doğumu deniyorlar. burdakilerin bebek bakımı ve sağlık anlayışı farklı. ve çok seviyorum bu disiplinlerini. sadece bu disiplinli hallerini tabi ki. ben de mühendisim bu arada. bir zamanlar avukat olmak istemiştim puanım da yetmişti ancak ailemizin belli kurallarından ötürü onaylanmadı sülalemiz tarafından. :) bu kadar katı bakmayın şeker yüklemesi yaptırmka istemeyenlere. nice kadın doğumcu hatrı sayılır profesörlerden bazıları da buna karşı, bazıları da destekliyor. benim ailemde de hekimler var, biz hastalandığımızda da ilaç yanlısı asla olmadılar, dedem iyi bir hekimdi, hiç ilaçsız çocukluk geçirdim :)
ve bizim ailede de şeker yüklemesi yapılmaz pek, ben de hala araştırıyorum. henüz bebeğim yok ama araştırmacıyımdır, erkenden başlamanın bir zararı olmaz. şimdiden hekimim bile belli, kendisinin görüşlerine çok saygı duyarım ve bu konuyu Türkiyeye gittiğimde gebelikten önce gerekli testlar yapılacağı zaman konuşacağım. kaldı ki kendisi folik asite bile karşı. siz de farklı bir açıdan bakabilirsiniz belki. saygılar,sevgiler