Deletedmom_2 Böyle kadınlarla muattap olmayacaksın akademik eğitimden bahsediyor benim ne okuduğumu bilmeden atıp tutmuş 😂😂
CANAN KARATAY ŞEKER YÜKLEME YAPMAYIN DIYOR!!!
Biroglanannesiii muattap
Yalnız o Muattap değildir muhatap*tır.
_yasemin_ Diyecek bir şey bulamadın tabi gülünçsünüz gerçekten 😂😂
Biroglanannesiii Akademik geçmiş yorumunu tıp alanındaki bir konudan bahsettiğimiz için yaptım.. Ayrıca yanlışta bir yorum yapmamışım hukuk alanında akademik geçmişiniz varmış. Tıp alanında değil.
Her zaman Konu hakkında bilgisi olanın fikrinin olması taraftarıyım.
Ayrıca Rahat olun. Ben haddimi bilirim. Keşke siz de bu yorumu yaparken had hususunda en az benim dikkatli olsaydınız.
- Düzenlendi
Biroglanannesiii inanın diyecek bir şey bulamadım ;)
- Düzenlendi
_yasemin_ Hiç bir akademik geçmişi olmayan diyorsunuz tıp alanında akademik kariyer deseniz bu yorumu almayacaktınız karşılığın da cümle kurarken dikkatli cümleler kurduğunuz takdir de yanlış anlaşılmaya meyil vermemiş olursunuz Canan Karatay Kadın Doğum doktoru değildir Siz savunun ama savunduğunuz konular ve alanlar çok farklı bunu idrak ederek savunun
_yasemin_ Uzatmayın iyi geceler diliyorum sizlere
Size de şeker testi yaptırmak istemeyenler akpli de sanki buna karşı çıkmayıp araştıranlar aydın insanlarımız gibi gelmiyor mu 😂😂😂
derin1derin Tam olarak üstüne bastın 😅
Biroglanannesiii çok fena linç gelecek 😂
derin1derin Savunanlar gelirler bırak gelsinler 😂
[silindi]
arzuiv yatırmalısın. Hiç mi tatlı yemedin kız, iki dilim baklava kadar şeker iciyorsun. Eğer test sonucuna bakilmazsa bebek için daha tehlikeli sonuçlar çıkabiliyor
arzuiv o kadının dediği gibi babam kolestrol haplarını almadı ve arka arka ya gelişen sıkıntılar nedeniyle vefat etti. O yüzden ben en son o kadını dinlerim.
onelastgoodbyy Avrupa İsrail ve daha bir sürü ülkeyi araştırın hangi ülke de gebeye bu tür uygulamalar yapılıyor başta tetenoz olmak üzere geri kalmış ülkeler ile aynı uygulamalar yapılıyor ülkemde ? Çünkü moderen tıp kapitalist rejimi ilerletmek zorunda herkes çok geç anlayacakta neyse 😅 yaptırırsınız yaptırmazsınız o ayrı ama şunu iyi biliyorum bir dilim baklavaya eş değer görenler neden bir dilim baklava vermiyor ? Gdo lu içecekler sırasında ilk sırada glikoz şurubu
_yasemin_ çünkü her ne kadar eş dense de tam anlamıyla eş miktarda olup olmadığı net değil en ufak porsiyon oynamasında değişebilir🤗 direkt 50 gr glukoz yüklenmesi daha garanti çünkü binlerce çalışma sonucunda 49 değil 51 değil 50 gr glukoz üzerinde duruluyor bu değerin kan şekeri üzerindeki etkisi önemseniyor👌🏻
Zeynep-Eslem Zorunlu degil. Bazı doktorlar ısrarla yaptırmaya çalışıyor. Hiçbir ülkede zorlamiyorlar şeker yüklemesi için. Ben hamileliğim boyunca yediğim tatlıya diyetteymişim gibi dikkat ediyorum. Doktorumda bana fazla kilo almamışsın gerek yok dedi. Sadece sağlık ocağında açlık tokluk şekerime baktırmamı söyledi.
Zeynep-Eslem Diyorlar ki 4 dilim baklavaya eş değer 8 dilim ekmeğe eş değer. E o zaman baklava yiyip geleyim?? İçirdikleri %100 saf şeker. Baklavada ekmekte şadece şeker yok un yag ceviz var. Şeker yüklemesinde şeker bir anda yükseliyor bir anda iniyor. O yüzden çok tehlikeli. Bence ilerleyen yıllardada kaldırılacak bu test.