Birmelekbirbebekannesi Mcmc dediğin gibi yapayım bari sağol canım kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama taktım ister istemez. En azından 34 olsa bi
Kardelen24 Birmelekbirbebekannesi canimm strese girme:( bak haftan kotu degil cok sukur belki Zamaninda dogum yaparsin belli miolur 🤲🏻 bebisin ve sen saglikli olun insallah.
Melikezturk Kardelen24 aynen öyle olcak biraz keşke adet olamıyoruz hamileyken ya kıl tüy de bitmese 9 ay boyunca 😊
Birmelekbirbebekannesi Kardelen24 çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallah zamanında yaparız. Yavrularımız sağlıklı olsunda gerisi Allah kerim
mel33 Kardelen24 Canım benim doktor ona pek güvenmoyor.çünkü bazı alıntılarda da. Renk değiştirebiliyormuş.bana rahim ağzından sıvı alıp baktılar
Kardelen24 mel33 bende alip kafami karistirmak istemedim canim daha tedirgin ediyor beni bir seyin uzerine cok dusmek .
Twinmomtobe Kardelen24 Buna da şükür canım erkenci davrandı benim minik kuşlarım☺️Allah razı olsun amin inşallah
Twinmomtobe Muwahhide Aminn canımm Allah razı olsun zamanı gelince de daha güzel vakitlerde senin başına olsun