Birmelekbirbebekannesi Kardelen24 sorarım tabiki canım özellikle o yüzden gidicem zaten ama farklı nedenlerden olabilir tabi. Terleme de yapıyo olabilir bu arada çünkü amniyosıvısıyla benzer olduğu için oda mora çeviriyomuş o kağıdı. İnşallah sorun çıkmaz. Bu kadar geldik Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Birmelekbirbebekannesi Muwahhide aynen öyle canım. Zaten ikimizin canından olan canı korumak için mecbur yapıyoruz bunu. Dediğin gibi bende ona seve seve yapardım o da bana öyle eşim değil forumda acaip insanlar yazmıştı bi ara işte sırf bu yüzden aldatmalar çoğalıyor eşiniz sizi eskisi gibi güzel göremez artık gibisinden ondan bahsettim. Sanada hayırlı geceler canım yarın hepimiz için güzel bir gün olsun 🤗 🌸 🌼
Emellll67 Kizlar şimdi ultrosyon kağidima baktim birazcik için rahatladi sanirim rahim agźi uzunlugum 33.1mm yaziyo eşime sordum o gün doktor ne dedi diye rahim agźi uzunlugun yok herhangi bi açilmada yok demiş biraz rahatladim gibi
Birmelekbirbebekannesi Emellll67 Dr bişey demediyse zaten sorun yoktur canım düşünüp stres yapma kendine hiç. Olumlu düşünmeye çalış.
Twinmomtobe Günaydınlar kızlar dün gece 32+6da acil sezaryenle kızlarım doğdu bizim serklajımız 8hafta kazandırdı bize kızlarım yoğun bakımda ben daha göremedim dualarınızı esirgemeyin olur mu yine yazacağım dualarım da sizlerle 🙏🏻Sizler daha güzel haftaları görürsünüz inşallah 💕
Nermin27 Twinmomtobe günaydın canım. Hayırlı uğurlu olsun . İnş bebeklerinde sağlıklarına biran önce kavuşur. Benim ilk oğlum 32+ 3 1.850 gr . doğdu sadece 10 gün güvezde kaldı. Şimdi 8 yaşında .
Mcmc Twinmomtobe aaaaaaa aaaaaaa 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 kuzummmmmmmm canımmmm çok şükür. Allah ım başta sana ve bebeklerine sağlık versin🙏🙏
mel33 Twinmomtobe aaa kuzum .maşallah.duaların seninle inşallah kızlarına da bir an önce kavuşursun....
Mcmc Günaydın kızlar, Artık gece uykuları yarım yarım 😳 Sabah 6 da kalktım uyuyamadım bir daha çok hareketli çooook 😍 Büyüdü teyzeleri sıpam. İkili basamaklara son 2 gün kaldı🙏 Rabbim bugün herkese sağlık sıhat versin .
mel33 Mcmc bende de var kuzu o parçalar.kız inan yazmaya korkuyorum.ne kadar pinpiruklusun diyeceksiniz diye...:) tortu gibi bendeki.birde yine kabizim.duphskac konusunu çözemedik.eczacı 5ml yeter diyor doktor 90 ml .sinir oldum.sabah aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağ üstüne sıcak şu içtim.olmadı az sonra kadın doğ.araya cam....
Mcmc mel33 yerim seni ya sen doğur birini sevindiricem ha☺ yaz yaz ama kendine yapıyorsun . Sen sitrese girimce inan bende giriyorum üzülüyorum acabalar korkutuyor beni. Şükür bak iki hafta önce ne konuşuyorsuk şimdi ne . Zaöan geçiyor.
Muwahhide mel33 ben 5 ml kullanıyorum öyle yazmışlar, hastane de yatarken ara vermiştim , benimde başlamam lazım , en çok kabız olmaktan endişeliyim.
Kardelen24 mel33 canim evet biliyorum , seninkiside boyle islanma seklinde mi , kuzum bu normal bir sey heralde, yani bi arkadas daha yazdi bugun doktoruna soracak, diger kizlar yazmadi ama sanirim herkeste oluyor , tabi tedbiri elden birakmamak lazim .
Selmas57 Twinmomtobe gozun aydin coook sevindim 😍 rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin, darisi basimiza insallah 😍😍🙏🙏
Kardelen24 Selmas57 tesekkurler canim cevabin icin . Normal oldugunu dusunuyorum cogu kiside oluyor cunku .
mel33 Mcmc aman ne yapayım bacım.bir de zıkkım kabızlık çıktı.az önce zorladım afedersin.akıntı geldi bayağı aklım çıktı kanama diye...kadın doğ.aradım 1 yemek kaşığı dedi sekreteri.