Nermin27 Twinmomtobe günaydın canım. Hayırlı uğurlu olsun . İnş bebeklerinde sağlıklarına biran önce kavuşur. Benim ilk oğlum 32+ 3 1.850 gr . doğdu sadece 10 gün güvezde kaldı. Şimdi 8 yaşında .
Mcmc Twinmomtobe aaaaaaa aaaaaaa 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 kuzummmmmmmm canımmmm çok şükür. Allah ım başta sana ve bebeklerine sağlık versin🙏🙏
Mcmc Günaydın kızlar, Artık gece uykuları yarım yarım 😳 Sabah 6 da kalktım uyuyamadım bir daha çok hareketli çooook 😍 Büyüdü teyzeleri sıpam. İkili basamaklara son 2 gün kaldı🙏 Rabbim bugün herkese sağlık sıhat versin .
mel33 Mcmc bende de var kuzu o parçalar.kız inan yazmaya korkuyorum.ne kadar pinpiruklusun diyeceksiniz diye...:) tortu gibi bendeki.birde yine kabizim.duphskac konusunu çözemedik.eczacı 5ml yeter diyor doktor 90 ml .sinir oldum.sabah aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağ üstüne sıcak şu içtim.olmadı az sonra kadın doğ.araya cam....
Mcmc mel33 yerim seni ya sen doğur birini sevindiricem ha☺ yaz yaz ama kendine yapıyorsun . Sen sitrese girimce inan bende giriyorum üzülüyorum acabalar korkutuyor beni. Şükür bak iki hafta önce ne konuşuyorsuk şimdi ne . Zaöan geçiyor.
Muwahhide mel33 ben 5 ml kullanıyorum öyle yazmışlar, hastane de yatarken ara vermiştim , benimde başlamam lazım , en çok kabız olmaktan endişeliyim.
Kardelen24 mel33 canim evet biliyorum , seninkiside boyle islanma seklinde mi , kuzum bu normal bir sey heralde, yani bi arkadas daha yazdi bugun doktoruna soracak, diger kizlar yazmadi ama sanirim herkeste oluyor , tabi tedbiri elden birakmamak lazim .
mel33 Twinmomtobe aaa kuzum .maşallah.duaların seninle inşallah kızlarına da bir an önce kavuşursun....
Selmas57 Twinmomtobe gozun aydin coook sevindim 😍 rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin, darisi basimiza insallah 😍😍🙏🙏
Kardelen24 Selmas57 tesekkurler canim cevabin icin . Normal oldugunu dusunuyorum cogu kiside oluyor cunku .
mel33 Mcmc aman ne yapayım bacım.bir de zıkkım kabızlık çıktı.az önce zorladım afedersin.akıntı geldi bayağı aklım çıktı kanama diye...kadın doğ.aradım 1 yemek kaşığı dedi sekreteri.
mel33 Selmas57 Canım osteo kullanıyorum.magnezyum kalsiyum ilacı.olmadı.19 aralıkta kontrolüm var yüzyüze konuşup değiştirmesini söyleyeyim.ama çok kötü ya 2 gün iyiyse 3.gün zorlaniyorum.zorlayınca akıntı çoğalıyor o su gibi akıntı
Selmas57 mel33 aynen mecburen zorlamak zorunda kaliyoruz sonrasi zaten korku.. bence bi sure sonra degisse daha etkili olur. Sen progesteron kullaniyomusun? Ben sadece haftsda bir prolutln 🤔
Bstt Twinmomtobe canimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hangi hastanedeler egepolde mi yaptin