mel33 Kuzular ya rahim ağzım cız cız ediyor.offf çok can sıkıcı bir durum.sızlıyır.çorabımı arada sıcak diye çıkarıyorum.enfeksiyon desem 2 kutu antibiyotik 4 gün oldu biteli...
ZelihAlpereninannesi mel33 normaldir canım içini rahat tut her cız enfeksiyon değildir.her an büyüyen rahmimiz var.benimde oluyor
Kardelen24 mel33 canim rahim agzinin cizladigini nereden anliyorsun ? Merak ettim oyle bir sey hissedersem bileyim . Kasik agrisi ya da rahim kaslari agrisi disinda ayirt edilen bir sey mi ?
mel33 Selmas57 Canım çok geçmiş olsun.Ağrı kesici yaparlar.korkma.inşallah zamanında alırsın yavrunu kucağına...
Mcmc Selmas57 hoşgeldn hepsi bormal kanamanda olacak heppsi normal . Yarına hepsi geçer ara ara sızlama mümkün o da okadar olur🙏 Şu bir ayı atlat gerisi kolay Allahın izniyle.
Mcmc Kızlar şekerim yüksek çıkmış azıcık, diyet yapcaksın dedi. İdrarım da da mikrop çıkmış kültür vericem yarın. İnşallah aman aman bişey değildir? Peki bu enfeksiyon mı demek mikrop çünkü kanımda idrarımda enfeksiyon çıkmamıştı.
SerSel Mcmc Geçmiş olsun canım 🙏Az yüksek olması bişe olmaz inşallah diyetle düzene girer🙏İdrarda kültüre göre bakarsınız daha iyi olur
Bstt Mcmc canım lökosit cikmistir muhtemelen idrarda. Kültürde ureme cikarsa ona gore ilac veriyor cikmazsa bol suyla bile gecer. Benim de idrarda kanda mikrop yok kültürde üreme var. Antibiyotik bitti cuma kültür vercem umarım geçmiştir.
Mcmc ZelihAlpereninannesi ya sormadım kaç diye anlamadığımdan az yüksek çıkmış dedi. Normal son iki haftadır içtpim kolanın çikolatanın hamır işinin haddi hesabı yokkki. Ama tamam kestim artık😩 İdrar da mikrop dedi enfeksiyon demedi toz ilaç veririm sıkıntı olmaz dedi.
ZelihAlpereninannesi Mcmc anladim canım.benimde yüksekti diyet yaptım bir süre ama ben acligida tokluguda evde kendim de ölçtüm.evde hep normal çıktı.bi anda yüklemeden dolayı yüksek çıkabiliyormus bu arada normal çıkıyor diye ben diyeti biraktim😉tedirgin olacak bişey değil merek etme dikkat et biraz 🌸
Kardelen24 Mcmc cok gecmis olsun canim , tehlikeli bir sey olsa doktorda ilacla sknti olmaz demezdi heralde . Mikropla Enfeksiyon ayni sey mi bilmiyorum . Sen kola Hic icme kuzum yaa kabizligimiz var zaten :( cikolataya bende dayanamiyorum :(
mel33 Mcmc kuzum şeker benim kızda çok yüksek çıkmıştı.doktor insülim başlayacaktı.hocam 1 hafta diyet yapayım ölçeyim dedim.makina aldım ölçüm yaptın.doktor bile şaşırdı nasıl düşürdün diye.diyetle sorun olmaz.idrar da mikrop derken lökosit ise eger gebelikte normal.ama enfeksiyon mı bilemedim.ilaçla geçicek birşey demiş doktor zaten .....bugünde bitiyor be kuzu....
Kardelen24 Bstt :( neden gorememis acaba . Uzun sure solunum cihazindan cikamaz zaten cok kucuk :( normal dogum mu sezeryan mi yapti acaba , Allah bebegini bagislasin ona 🙏🏼
Bstt Kardelen24 sezeryan canim. Cani yaniyomus cok gidememis o ama esiyle annesi gitmis gostermemisler bilgi vermisler sadece