Zeliha66 Merhaba kızlar herkese geçmiş olsun. Dün akşam başlayan ve ne bitip ne cogalan bel ve kasık ağrım vardı sabah ilk işim doktora randevu alıp gitmek oldu cünkü ilk dogumumda da buna benzer ağrı yaşamıştım. Doktor alttan muayene etmek istedi acilmam vardır belki diye ve benim rahimimde yumuşama meydana gelmis serviks uzunluk 35. Bidahaki gebeliginde mutlaka dikiş attırman şart yoksa böyle devam etmez dedi. Aranızda benim gibi rahimde yumusama olup nelere dikkat ettiniz ve kac haftalıksınız.
Kardelen24 Zeliha66 merhaba sizede gecmis olsunn. Serklaj yok heralde kac haftaliksiniz ? Benim doktorum kisalma yokken onlem amacli serklaj yapti , cunku 24 haftalik ikizlerimi Kaybettim , serklajdan sonra iyi ki yapmisiz rahim agzinda yumusama varmis dedi .
Birmelekbirbebekannesi ZelihAlpereninannesi çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim hepimize yardımcı olsun
mel33 ZelihAlpereninannesi ooo maşallah canım.atlatıyorsun inşallah riskli günleri....darısı hepimize....
mel33 Kuzular ya rahim ağzım cız cız ediyor.offf çok can sıkıcı bir durum.sızlıyır.çorabımı arada sıcak diye çıkarıyorum.enfeksiyon desem 2 kutu antibiyotik 4 gün oldu biteli...
ZelihAlpereninannesi mel33 normaldir canım içini rahat tut her cız enfeksiyon değildir.her an büyüyen rahmimiz var.benimde oluyor
Kardelen24 mel33 canim rahim agzinin cizladigini nereden anliyorsun ? Merak ettim oyle bir sey hissedersem bileyim . Kasik agrisi ya da rahim kaslari agrisi disinda ayirt edilen bir sey mi ?
mel33 Selmas57 Canım çok geçmiş olsun.Ağrı kesici yaparlar.korkma.inşallah zamanında alırsın yavrunu kucağına...
Mcmc Selmas57 hoşgeldn hepsi bormal kanamanda olacak heppsi normal . Yarına hepsi geçer ara ara sızlama mümkün o da okadar olur🙏 Şu bir ayı atlat gerisi kolay Allahın izniyle.
Mcmc Kızlar şekerim yüksek çıkmış azıcık, diyet yapcaksın dedi. İdrarım da da mikrop çıkmış kültür vericem yarın. İnşallah aman aman bişey değildir? Peki bu enfeksiyon mı demek mikrop çünkü kanımda idrarımda enfeksiyon çıkmamıştı.
SerSel Mcmc Geçmiş olsun canım 🙏Az yüksek olması bişe olmaz inşallah diyetle düzene girer🙏İdrarda kültüre göre bakarsınız daha iyi olur
Bstt Mcmc canım lökosit cikmistir muhtemelen idrarda. Kültürde ureme cikarsa ona gore ilac veriyor cikmazsa bol suyla bile gecer. Benim de idrarda kanda mikrop yok kültürde üreme var. Antibiyotik bitti cuma kültür vercem umarım geçmiştir.