Mcmc Bstt inşallah canım ama 24 tam sınır dediklerine göre ki benim dontorumda çok yaşattım dedi . Hani yine şansı yüksek ama zorlu işte...
Bstt Mcmc benim dr da oyle dedi ilk hedef 24 yasamasi icin dedi sonra 28-32-36 sirayla hedefleyerek gidicez dedi tabi ne kadar anne karninda durursa o kadar kar.
mel33 Mcmc şuan iyiyim.bir anım anımı tutmuyor.ikindin rahim ağzıma kramp gibi birşey girdi.tuvalete gitmeye korkuyordum...
Mcmc Selmas57 alla alla nedenki tansiyonun düşüyor falan olmasın canım? İnan hiç bir serklajlıdan duymadım ben böyle😳
Twinmomtobe Selmas57 canım benim de çok ağrılı olmuştu serklajım ağrı kesiciye rağmen kıvrandım yatakta yalvarıyordum Allahım ne olur ağrım geçsin artık diye çok kötü olmuştum benim sondam da vardı ilk gün ayağa kalkmadım zaten lavaboya hiç gitmedim sadece sıvıyla beslendim çok zordu ama geçti çok şükür senin de geçecek merak etme 2-3saat kıvrandım sonra geçti diyebilirim
Kardelen24 Selmas57 doktorunuza danistiniz mi ? Ne diyor ? Acaba agri esiginiz mu dusuk bayilma da tansiyon dusuklugunden mi .. ama bunlar tahmini siz doktorunuza danisin
Sarah Kizlar benimde 1 saat sonra doktor randevum var heyecanla bekliyorum Turkiye ile saat farkindan dolayi hep kaciriyorum yazilanlari insallah herkesin bebisleri iyidir
Melikezturk Mcmc hanımlar yaa bişiy sorcam evde sıkılıyorum da civili altigen kasnak da lif yapıyorum onu yapsam bi zarar olmaz dimi biraz elimle ipi sert çekmem gerekiyor ki modeli güzel olsun diye ama sormadan da yapmak istemedim
Kardelen24 Zeliha66 Allah korusun canim aklina kotu seyler getirme, basin sagolsun . İlk bebeginin vefati kalp rahatsizligindan dolayi olmus anladigim kadariyla yoksa haftan iyiymis . Belki de yumusama var ama kisalma olmayacak . Sen de progestan ve dinlenmeyle 38 leri goreceksin insallah
Zeliha66 Kardelen24 çok sağolun allah razı olsun. Progestanla proluton depot bide mantar icin bi fitil kullanıyorum. Insallah görücez 30lu haftaları🙇♀️ bel ve kasık agrım var halada gecmedi
Kardelen24 Zeliha66 kullandigin ilaclar yeterli bence canim hepimiz kullaniyoruz . Ama İstirahatte etmeye calis kendini yorman. Allah yardimcimiz olsun
Zeliha66 Kardelen24 hayırlısı olsun inşallah ben elimden geldigince dikkat ediyorum🤷♀️ama belirsizlkk cok zor
Sarah Kizlar cok sukur hersey yolundaymis ama 3 keredir detayli ultrason a giriyorum bebeklerden biri donmuyor oyuzden bobreklerine bakilamiyor meyve suyu falan ictim hareket etsin diye banamisin demedi minik sipam ☺️Anasi gibi uykucu olacak belli 🥰enfeksiyon icin bakti onun sonuclari bir iki gun icinde belli olur bol bol yogurt ye dedi doktor bakteriler icin hayirlisi bakalim onumuzdeki ay emzirme kurslarina baslicaz cok heyecanli ya 😁
Kardelen24 Sarah masallah masallah canim💙 insallah hep boylr devam eder . Yogurdunu yapabiliyorsan kendin yap , tam probiyotik , kimi doktor market yogurdu yiyecegine hic yemeyin diyor . ev yogurdunun o yeşil suyu cok cok faydaliymis .