Beyazeller 50-50 ama çokta memnun kalmadım yani eşimi içeri almadılar . Sonra çok bekledim çünkü hastanede baska doğumcu yokmuş o an . Bir de çok çabuk oldu yani tam bişey soramadım :(
50-50 haydinyildiz aynen öyle baya baya çok benim çocuğum besin alerjisi geçirdi önce benim şüphem araştırmalarım sonra devlette Cemile hanım sayesinde atlattık
haydinyildiz 50-50 yaa ben de besin alerjisi suphesi icindeyim arastirma yapiuorum ama burda kimseyi tanimadigim icin bilgi alamadim surecle alakali biraz bilgi verir misiniz? Supheleriniz test vs sureci🙄
50-50 Beyazeller yaa biz çok memnun kalmıştık enise hanımdan sizinde kalmanızı isterdim yoğunluktadır belkide bilemiyorum
Beyazeller 50-50 Evet yoğunluk vardı ama çok heyecanlıyım diyorum , hiçbir şey demiyor.Sonra önce gebe takibe gitmem gerekiyormuş bilmiyordum ilk kez gittim , 2 kez demiş güya asistanı ,ben duymadım bana diyor ki ; ben bile duydum burdan vs işte böyle :)
Beyazeller 50-50 2 kez rica etmeme rağmen eşimi de almadı .Bana neler yapmamam konusunda, nasıl beslenmem konusunda da bişey söylemedi .
Beyazeller 50-50 Zaten asistanı da çok iticiydi . Ben çok Ümitlerle gitmiştim açıkçası 15 te randevum vardı 16:15 te girebildim içeri 🥹O da yetmez gibi memnun kalmadım . Sizden de selam ilettim hatta bana Nevşehir den mi geliyorsun yok dedim bi uygulama var sizi çok övdüler selamları var :)
50-50 Beyazeller zaten asistanlar doktorlardan daha itici kötüler Allah alla burda hiç öyle değildi bende şaşırdım şimdi
Beyazeller 50-50 Evet bende anlamadım 😒 baska doktora gitmeyi düşünüyorum .Bi de insan hamileyken daha hassas oluyormus
50-50 haydinyildiz 1. Ayından sonra geçmeyen konağı başladı temizliyoruz yeniden oluyor falan aşırı huysuz uykusuz günlerimiz oldu gürültülü ve mukuslu kakası vardı kilo alımı gayet iyiydi çevremizde eşim dahil kimse bana inanmadı çünkü hiç duymamıştık etrafımızda yüzünde egzama başladı etrafımızdaki insanlar okutalım bu terma sulu kutnu sivilce vs vs herkes bişeyler dedi onlarca insana okuttuk 2 Ay geçmedi çok kaşınıyordu kaşınmaktan uyuyamıyordu yavrum en sonunda ben hiç bişey yememeye başladım doktora gitmeden benimki birazda eşimi protesto etmekti aslında
50-50 haydinyildiz sonra ben 1 ayda neredeyse 4-5 kg verdim çünkü ekmekten başka bişey yemiyordum resmen yumurta süt ve bunların içinde olduğu herşeyi kestim bir anda ve yüzü biraz hafifledi oğlumun eşim hem benim yememem hemde yüzü düzelmeye başlayınca bana inandı doktora gittik devlet hastanesi Cemile hanıma gittik besin alerjisi olduğunu ve kayseriye gitmemiz gerektiğini söyledi onlar kırmızı alanı açtılar bizde 1 hafta sonrasına randevu bulduk ve gittik hem kan hem deri testi yapıldı oğlumun yumurta kuruyemiş ve susama alerjisi çıktı ☹️ Ben süt olsun diye bol bol tahin pekmez yemiştim doğumdan sonra 😭 sonra 2 ay boyunca asla bu ürünleri ve bu ürünlerin içinde olduğu yiyecekleri yemedim oğlumun kakası huzursuzluğu ve yüzü düzeldi bin şükür 🤲🏻 Sonra tekrar doktora gitmedik ben yavaş yavaş diyeti açmaya başladım 3-4 gün bisküvi yedim içinde yumurta ve fındık olan tepki göstermedi sonra kek yapıp yedim tepki göstermedi sonra yumurta yedim direkt yine bişey olmadı oğlum da ek gıdaya geçtiği için ona da yedirdim yine tepki göstermedi devam ettik böyle şimdi ikimiz de herşeyi yiyoruz çok şükür o günler geçti ama çok kötüydü 😖
Gamzeveruzgar Kızlar bende başta versa ya gidiyordum ama versada yeni doğan ünitesi yokmuş. Yani Allah korusun çocuğunuz erken doğsa yada doğumda bi sıkıntı olsa çocuğu elinize verip Kapadokya ya yada devlete sevk ediyorlarmis. Siz bir yerde bebek bi yerde düşünemiyorum bile.Doktor ne kadar iyi olursa olsun o zamanın ne getireceği belli olmaz yine göz önünde bulundurun derim
haydinyildiz 50-50 yaa uzun uzun yazmissiniz oncelikle cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Oyle benzer seyler yasamisizki okurken kendimi buldum. Yuzunde sivilce tarzi seyler, kaslarinin baslangicinda egzama, fiskirir gibi kusma, mukuslu kaka ve konak hepsi vardi ve bana da inanmadilar bunin normal oldugunu soylediler isin kotusu goturdugum doktorlar da hem saglik ocagi hem cocuk doktoru suphelenmedi bile. Ben de ayni sekilfe tahin pekmez sut yogurt gozune vuruyorum sut yapsin diye. Bu belirtileri gordugum anda hemen kestim suan sut ve sut urunleri,domates, yumurta ve tahin yemiyorum ve yine dediginjz gibi yeme alanim o kadar darki. Diger yiyeceklerim de gaz yapiyo diye kistim ayni sekilde ekmekle besleniyorum neredeyse. O yuzden de iyi bi doktor ariyorum kapadokyada alerji testi yapiyolarmis galiba siz neden kayseriyi tercih ettiniz? Kaca mal oldu? Bir de acili zor bi islem mi alerji testi kizim 1,5 aylik bazilari kesjn sonuc vermiyo falan yazmisti. Cok soru sordum kisura bakmayin ama birebir ayniyiz ve nevsehirde doktor soracam tanidigim kimse yok
50-50 haydinyildiz Nevşehir’de sadece adil Bozkurt yapıyor denildi bize ona da sadece muayene ücreti 600 TL verene kadar ki tahlil ücretleri vs de var Kayseri şehir hastanesine gidelim benzin parası maksimum 300 TL olur dedik gittik canım önce kan alınıyor elinin üstünden tabi ağlıyor bebeklerimiz sonra bi odaya alınıp sırtı açılıyor 16 tane küçük iğne batırıyor işaretleyip 15-20 dk bekliyoruz hiç dokunmadan kaşımadan alerji olan yerler kabarıyor kızarıyor iğneleri batırırken tabi ağlıyorlar korkuyorlar ben kucağımda tuttum güvende plduğunu bilsin diye çok ağlamadı şükür sonra doktor odasına gidiyoruz kan testi çıkınca deri testi hemen çıkıyor zaten doktor yasakları söylüyor yüzüne bi krem veriyor rahatlasın diye geliyoruz canım
haydinyildiz Ben kapadokyayi aradim yapiuoriz dediler her bir besin icin 150 tl aliyolarmis. Kayseride devlet hastanesinde mj yaptirdiniz peki cok soru sordum kusura bakmayin
50-50 haydinyildiz olur mu sorabilirsiniz tabi 🤗 bende çok araştırdım 16 besine yapıldı sırtına 16 iğne batırıldı Kayseri şehir hastanesinde çocuk immünolojisi bölümünde yapılıyor Murat Cansever doktorumuzun adı da 🤗
50-50 haydinyildiz Allahım acil şifalar versin inşallah yavrucuğa çok zor çünkü 🤲🏻 Çekinmeden tüm sorularını sorabilirsin canım özelden de yazabilirsin