Beyazeller 50-50 bende doğru bir karar verdiğimi düşündüm insaAllah her şey güzel olur ilk gebeliğim dua edin benim için 😇Sizin kaç ?
50-50 Beyazeller hayır bu zamana kadar sadece 2 kez gittim doktora 24 kasıma randevu aldım bende o zaman öğreneceğiz inşallah
50-50 Beyazeller rabbim gönlünüze göre versin inşallah öyle güzel bir duygu ki rabbim herkese nasip etsin yaş kaç sizin 🤗
Beyazeller 50-50 Hakkımızda hayırlısı olsun insaAllah ☺️ Ben 27 siz ? Heyecanım artmaya başladı randevu saatim yaklaştı iyice 🫣
haydinyildiz Hanimlar merhaba bebisi doganlara hayirli olsun 🌸dogacaklara da Allah kolayliklar versin saglicakla dogursun insallah🌸 bana nevsehirde guzelce ilgilenen bir cocuk doktoru onerir misiniz? Kapadokyada osman dereliye gidiyorum cok iyi birisi ama ben cok pimpirikliyim o cok rahat biraz bilgi veren bir doktora ihtiyacim var🙄
50-50 haydinyildiz Versa da Osman Fidanoğlu memnun ablam ben devlette Cemile Zeynep küçükaydın gidiyorum bütçeniz varsa adil Bozkurt’a da gidebilirsiniz özel kliniği var
haydinyildiz 50-50 oyy cokmus ya malesef su devirde herseye dikkat etmek zorundayiz 😒 cok tesekkur ederim sagolun 🌸
50-50 haydinyildiz aynen öyle baya baya çok benim çocuğum besin alerjisi geçirdi önce benim şüphem araştırmalarım sonra devlette Cemile hanım sayesinde atlattık
Beyazeller 50-50 ama çokta memnun kalmadım yani eşimi içeri almadılar . Sonra çok bekledim çünkü hastanede baska doğumcu yokmuş o an . Bir de çok çabuk oldu yani tam bişey soramadım :(
haydinyildiz 50-50 yaa ben de besin alerjisi suphesi icindeyim arastirma yapiuorum ama burda kimseyi tanimadigim icin bilgi alamadim surecle alakali biraz bilgi verir misiniz? Supheleriniz test vs sureci🙄
50-50 Beyazeller yaa biz çok memnun kalmıştık enise hanımdan sizinde kalmanızı isterdim yoğunluktadır belkide bilemiyorum
Beyazeller 50-50 Evet yoğunluk vardı ama çok heyecanlıyım diyorum , hiçbir şey demiyor.Sonra önce gebe takibe gitmem gerekiyormuş bilmiyordum ilk kez gittim , 2 kez demiş güya asistanı ,ben duymadım bana diyor ki ; ben bile duydum burdan vs işte böyle :)
Beyazeller 50-50 2 kez rica etmeme rağmen eşimi de almadı .Bana neler yapmamam konusunda, nasıl beslenmem konusunda da bişey söylemedi .
Beyazeller 50-50 Zaten asistanı da çok iticiydi . Ben çok Ümitlerle gitmiştim açıkçası 15 te randevum vardı 16:15 te girebildim içeri 🥹O da yetmez gibi memnun kalmadım . Sizden de selam ilettim hatta bana Nevşehir den mi geliyorsun yok dedim bi uygulama var sizi çok övdüler selamları var :)