50-50 Beyazeller rabbim gönlünüze göre versin inşallah öyle güzel bir duygu ki rabbim herkese nasip etsin yaş kaç sizin 🤗
Beyazeller 50-50 Hakkımızda hayırlısı olsun insaAllah ☺️ Ben 27 siz ? Heyecanım artmaya başladı randevu saatim yaklaştı iyice 🫣
haydinyildiz Hanimlar merhaba bebisi doganlara hayirli olsun 🌸dogacaklara da Allah kolayliklar versin saglicakla dogursun insallah🌸 bana nevsehirde guzelce ilgilenen bir cocuk doktoru onerir misiniz? Kapadokyada osman dereliye gidiyorum cok iyi birisi ama ben cok pimpirikliyim o cok rahat biraz bilgi veren bir doktora ihtiyacim var🙄
50-50 haydinyildiz Versa da Osman Fidanoğlu memnun ablam ben devlette Cemile Zeynep küçükaydın gidiyorum bütçeniz varsa adil Bozkurt’a da gidebilirsiniz özel kliniği var
haydinyildiz 50-50 oyy cokmus ya malesef su devirde herseye dikkat etmek zorundayiz 😒 cok tesekkur ederim sagolun 🌸
50-50 haydinyildiz aynen öyle baya baya çok benim çocuğum besin alerjisi geçirdi önce benim şüphem araştırmalarım sonra devlette Cemile hanım sayesinde atlattık
Beyazeller 50-50 ama çokta memnun kalmadım yani eşimi içeri almadılar . Sonra çok bekledim çünkü hastanede baska doğumcu yokmuş o an . Bir de çok çabuk oldu yani tam bişey soramadım :(
haydinyildiz 50-50 yaa ben de besin alerjisi suphesi icindeyim arastirma yapiuorum ama burda kimseyi tanimadigim icin bilgi alamadim surecle alakali biraz bilgi verir misiniz? Supheleriniz test vs sureci🙄
50-50 Beyazeller yaa biz çok memnun kalmıştık enise hanımdan sizinde kalmanızı isterdim yoğunluktadır belkide bilemiyorum
Beyazeller 50-50 Evet yoğunluk vardı ama çok heyecanlıyım diyorum , hiçbir şey demiyor.Sonra önce gebe takibe gitmem gerekiyormuş bilmiyordum ilk kez gittim , 2 kez demiş güya asistanı ,ben duymadım bana diyor ki ; ben bile duydum burdan vs işte böyle :)
Beyazeller 50-50 2 kez rica etmeme rağmen eşimi de almadı .Bana neler yapmamam konusunda, nasıl beslenmem konusunda da bişey söylemedi .
Beyazeller 50-50 Zaten asistanı da çok iticiydi . Ben çok Ümitlerle gitmiştim açıkçası 15 te randevum vardı 16:15 te girebildim içeri 🥹O da yetmez gibi memnun kalmadım . Sizden de selam ilettim hatta bana Nevşehir den mi geliyorsun yok dedim bi uygulama var sizi çok övdüler selamları var :)
50-50 Beyazeller zaten asistanlar doktorlardan daha itici kötüler Allah alla burda hiç öyle değildi bende şaşırdım şimdi
Beyazeller 50-50 Evet bende anlamadım 😒 baska doktora gitmeyi düşünüyorum .Bi de insan hamileyken daha hassas oluyormus
50-50 haydinyildiz 1. Ayından sonra geçmeyen konağı başladı temizliyoruz yeniden oluyor falan aşırı huysuz uykusuz günlerimiz oldu gürültülü ve mukuslu kakası vardı kilo alımı gayet iyiydi çevremizde eşim dahil kimse bana inanmadı çünkü hiç duymamıştık etrafımızda yüzünde egzama başladı etrafımızdaki insanlar okutalım bu terma sulu kutnu sivilce vs vs herkes bişeyler dedi onlarca insana okuttuk 2 Ay geçmedi çok kaşınıyordu kaşınmaktan uyuyamıyordu yavrum en sonunda ben hiç bişey yememeye başladım doktora gitmeden benimki birazda eşimi protesto etmekti aslında
50-50 haydinyildiz sonra ben 1 ayda neredeyse 4-5 kg verdim çünkü ekmekten başka bişey yemiyordum resmen yumurta süt ve bunların içinde olduğu herşeyi kestim bir anda ve yüzü biraz hafifledi oğlumun eşim hem benim yememem hemde yüzü düzelmeye başlayınca bana inandı doktora gittik devlet hastanesi Cemile hanıma gittik besin alerjisi olduğunu ve kayseriye gitmemiz gerektiğini söyledi onlar kırmızı alanı açtılar bizde 1 hafta sonrasına randevu bulduk ve gittik hem kan hem deri testi yapıldı oğlumun yumurta kuruyemiş ve susama alerjisi çıktı ☹️ Ben süt olsun diye bol bol tahin pekmez yemiştim doğumdan sonra 😭 sonra 2 ay boyunca asla bu ürünleri ve bu ürünlerin içinde olduğu yiyecekleri yemedim oğlumun kakası huzursuzluğu ve yüzü düzeldi bin şükür 🤲🏻 Sonra tekrar doktora gitmedik ben yavaş yavaş diyeti açmaya başladım 3-4 gün bisküvi yedim içinde yumurta ve fındık olan tepki göstermedi sonra kek yapıp yedim tepki göstermedi sonra yumurta yedim direkt yine bişey olmadı oğlum da ek gıdaya geçtiği için ona da yedirdim yine tepki göstermedi devam ettik böyle şimdi ikimiz de herşeyi yiyoruz çok şükür o günler geçti ama çok kötüydü 😖