Elifarsln mylittlebabym tabiki siz nasıl içinize siniyorsa öyle yapmakta özgürsünüz saygı duymak gerekir yani ağız yüz eğmek yerine :) bazı doktorlar ne yazık ki hastanın cebini değil Hastanesine para verilsin istiyor ama bazı testler pahalı oluyor özel de
aysethem12 Elifarsln aynen öylee eee nolacak adamların yanında 5 kucağında 2 karnında 1 tane var tabii bize sıra gelmezz😀
Beyazeller 50-50 Merhaba enise şekerden memnun oldunuz mu ? Bende 15 i için randevu aldım kendisinDen
50-50 Beyazeller çok memnun kaldım sezeryan sonrası toparlanmam çok Kolat oldu şükür gitmese ikinci bebeğimde de ona giderdim kesin
Beyazeller 50-50 Yalovadayım ben özele gidecektim yer bulamadığım için ama internetten bakmıştım çok tatlı birine benziyordu :) bende birinin tavsiyesiyle bir baktım randevu oldu tam istediğim güne 😊 Normal doğuma karşı değil dimi ?
50-50 Beyazeller yok değil benim bebeğim 38 haftada makat gelişti son güne kadar bekledik soğuk gibi durur ama çok tatlı bilgili anlayışlı biri eşinizle birlikte odaya alıyor ayrıntılıca inceliyor tüm sorularınızı sorabilirsiniz tek tek anlatıyor
Beyazeller 50-50 bende doğru bir karar verdiğimi düşündüm insaAllah her şey güzel olur ilk gebeliğim dua edin benim için 😇Sizin kaç ?
50-50 Beyazeller hayır bu zamana kadar sadece 2 kez gittim doktora 24 kasıma randevu aldım bende o zaman öğreneceğiz inşallah