aysethem12 Elifarsln canım Nevşehir de kadın doğumcu bulamıyoruz ki devlette bende versa ya sezen hanım a gidiyorum suriyelilerden bize sıra gelmiyor
50-50 aysethem12 ben büyük bebeğimde 9 ay boyunca devlette enise şekere gittim bazen randevulu bazen de eşimle sabah 7 de gidip sıra aldık şimdi de yeni gebeyim 11+6 daha doktora gitmedim biraz bende rahatım 🤣 inşallah sıra bulursam Çiğdem şimşek e gideceğim
Mooneclipsee aysethem12 merhaba, bende Cem beye gidiyorum. Sezen hanımın ilgilenmesi nasıl beslenme konusunda liste falan verdi mi hiç muayene nasıl geçiyor acaba
aysethem12 50-50 vallahi devlette sıra bulursan ne âlâ bekle Allah bekle özele de ayda Bi gidiyorum 265 lira veriyorum ne yapıyım yaa versin eşim bende yeni işi bıraktım boşuna çalışmadik diye düşünüyorum😀
Beyazeller 50-50 Merhaba enise şekerden memnun oldunuz mu ? Bende 15 i için randevu aldım kendisinDen
Elifarsln Mooneclipsee canım ben ilk başta sezen hanıma gittim kalp atışını duyduk haliyle ilk gebeliğim olunca çok heyecanlıydık bana kalp atışını çıkartıp vermedi neden vermediniz hatıra olarak kalırdı dedim duydun ya yetmez mi dedi ondan sonra eşim ve ben değiştirme kararı aldık cem beyde oldukça memnunuz çok naif sakin ve detayına kadar anlatan biri tabiki bu kişiden kişiye değişebilir bizde böyleydi :)
aysethem12 Mooneclipsee ben sezen hanımdan memnunum açıkçası cem beyi de çok yakinen tanırım cem beyi çok severim canımm ikisi de benim için aynı açıkçası
Elifarsln @“aysethem12” maalesef ki doğru o kadar araştırmama rağmen devlette ilgili alakalı bir doktor bulamadım bundan bir ay önce gittim zorla randevu bularak tabiki ama ne yazık ki Suriyelilerden geçilmiyor kadın doğum bölümü 🥺
Elifarsln @“aysethem12” bende Versaya cem beye gidiyorum sürekli ilk başta sezen hanımdı sonra değiştirdik 9ncu haftamda :) şimdi ise 37 haftaligiz 🤓 şansımı denemek için devlete gittik maalesef asla memnun kalmadık versaya devam
aysethem12 Elifarsln aynen canımm sıra felan bulunmuyor devlette ne yazık ki yani buna Bi çözüm getirilmesi için sağlık bakanlığına şikayet ettim ama hâlâ aynı
mylittlebabym Elifarsln 11 haftalık şimdilik memnunum iletişimi güzel guler yüzlü. İkili testi devlette yaptırabilirim dedim tamam nasıl istersen wp den bana sonuçları at bakayım dedi . Kimi doktor surat yapıyor devlette yaptıracağım diyince.